Δημήτρης Σταρόβας: «Πίσω απ' αυτό το σωματικά ευκατάστατο παρουσιαστικό κρύβεται ένα ευαίσθητο αγόρι»

Τι δήλωσε για τις σχέσεις με την κόρη του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: «Πίσω απ' αυτό το σωματικά ευκατάστατο παρουσιαστικό κρύβεται ένα ευαίσθητο αγόρι»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος μουσικός και ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του στην τηλεόραση και την μουσική, στη σχέση του με την κόρη του, καθώς και στο τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«O κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι από τα νεύρα μου σαν μέσο αντίδρασης γιατί πίσω απ' αυτό το σωματικά ευκατάστατο παρουσιαστικό κρύβεται ένα ευαίσθητο αγόρι. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου το έχω ρίξει στο κανάλι μου στο YouTube, γιατί είναι κάτι δικό μου που ορίζω αισθητικά. Είναι και σχολείο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα από κάποιους να είναι τόσο δύσκολο να μου κάνουν τη χάρη να έρθουν στο κανάλι μου, λες και ζήτησα κάτι τρομερό. Με στενοχώρησε. Μου έχει λείψει η τηλεόραση, μου έχει τύχει να έχουμε κλείσει για δυο εκπομπές και στο τέλος να μη γίνει καμία, χωρίς να ειδοποιηθώ. Αυτό σε βγάζει από τα νερά σου. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ένα κανάλι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Δημήτρης Σταρόβας: «Όλοι πρέπει να κάνουν μήνυση σε όλους γιατί έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη “αγάπη”»

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την Μαρίνα Σάττι και την κόρη του

«Η μουσική πρέπει να είναι ένα προϊόν καρδιάς, όταν βάζουμε φασόν, λίγο απ' όλα, λες και δοκιμάζουμε μία συνταγή, δεν υπάρχει κάποιο όραμα παρά ένα συνονθύλευμα. Βέβαια αυτός είναι ο στόχος της Eurovision που δεν τη θεωρώ πια μουσικό διαγωνισμό», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για να καταλήξει: «Το πιο άδικο σχόλιο που έλαβα ήταν κάτι που είχαν πει για την κόρη μου, και είχα σοκαριστεί. Ανακάλυψα τους haters μέσα από το YouTube, που είναι μικρό ποσοστό, αλλά βλέπω ξεκάθαρα ότι θέλουν να πουν αυτό που θέλουν, άσχετα τι λες. Η κόρη μου είναι 20 χρονών, γεννήθηκε το 2004, δεν μιλάμε καθόλου όσο θα ήθελα, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Βέβαια μένει αλλού, δεν μεγάλωσε μαζί μου. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω».