Eurovision 2024 - Δημήτρης Σταρόβας: «Όλοι πρέπει να κάνουν μήνυση σε όλους γιατί έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη “αγάπη”»

Τι δήλωσε για το Zari και τις καταγγελίες για λογοκλοπή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time του ΣΚΑΪ, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων το τραγούδι «Ζari» της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, καθώς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου που αναλαμβάνει τριπλό ρόλο από την ερχόμενη σεζόν με ταξιδιωτική εκπομπή.

«Δεν μου άρεσε εμένα, για τα δικά μου γούστα, αλλά δεν μου αρέσει γενικά η μουσική τελευταία έτσι όπως εξελίσσεται. Βέβαια και είναι ένα τραγούδι για τη Eurovision», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας, αναφερόμενος στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, ενώ ήταν αρνητικός και σε αναφορές που έγιναν τις προηγούμενες μέρες για κλοπή στίχου.

«Με αυτή τη λογική, όλοι πρέπει να κάνουν μήνυση σε όλους γιατί έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη “αγάπη” ας πούμε», απάντησε λακωνικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε επίσης: The 2night show - Τα δάκρυα της Μπεκατώρου όταν την πήραν με βιντεοκλήση Αρναούτογλου & Σταρόβας - «Τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει;»

Ο Δημήτρης Σταρόβας για Γρηγόρη Αρναούτογλου και Στέφανο Κασσελάκη

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι τηλεοπτικά δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν θετικός, λέγοντας; «Θα πήγαινα εκεί να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Να δουλεύει ο Γρηγόρης και εγώ να εμφανίζομαι ενίοτε».

Ο Δημήτρης Σταρόβας επίσης αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τα βίντεο που κάνει στα social media, δηλώνοντας: «Είναι και αυτό σαν τη μουσική, έχει αλλάξει και η πολιτική. Αν γίνεται έτσι, δεν μπορούμε να φέρουμε εμείς αντίρρηση. Είναι μες στην εποχή αν μη τι άλλο, φέρεται έξυπνα».