H Λουκία Παπαδάκη θυμήθηκε την Σάντρα Δράκου από τη Λάμψη: «Έχω πάρα πολλά σπίτια, είμαι πάρα πολύ πλούσια»

Ο τρόπος με τον οποίο μένει σε φόρμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
H Λουκία Παπαδάκη θυμήθηκε την Σάντρα Δράκου από τη Λάμψη: «Έχω πάρα πολλά σπίτια, είμαι πάρα πολύ πλούσια»

Η Λουκία Παπαδάκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια της «Λάμψης». Από τα 15 χρόνια που προβαλλόταν η σειρά του Νίκου Φώσκολου, εκείνη ήταν βασικό μέλος του καστ στα 11, υποδυόμενη την Σάντρα Δράκου. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, πολύς κόσμος είχε διαμορφώσει λανθασμένη εικόνα για εκείνη μέσα από τον ρόλο της, αναφέρθηκε στις εντάσεις που ακουγόταν να έχουν μεταξύ τους πρωταγωνιστές, ενώ αποκάλυψε και το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα.

«Πολλές φορές μου είχαν πει “Σε είχα αλλιώς στο μυαλό μου”. Η δημοφιλία δημιουργεί μία εικόνα που δεν την τροφοδοτώ ωστόσο, γιατί δεν ασχολήθηκα με αυτό. Δεν θεώρησα συγκλονιστικό να με ξέρει ο κόσμος, αλλά να με σέβεται και να με εκτιμάει», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε επίσης: Λουκία Παπαδάκη: «Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν....» - Η απίστευτη αποκάλυψή της για την σπουδαία ηθοποιό

Για να συμπληρώσει: «Οι άνθρωποι γενικότερα με αντιμετώπιζαν πάντα με πολλή αγάπη και ζεστασιά, γιατί ξέρει ότι τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε εμείς ούτε στη σκηνή του θεάτρου, ούτε στην τηλεόραση. Αυτό καλό είναι να το θυμούνται οι νεότεροι, αλλά και οι παλιοί»

Η Λουκία Παπαδάκη για το παρασκήνιο της Λάμψης

Όσον αφορά τα backstage της θρυλικής σειράς, είπε ότι δεν υπήρχαν μυστικά παρά το γεγονός ότι πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί. «Τουλάχιστον αυτό που έβλεπα και ζούσα εγώ ήταν όπως το βλέπαμε. Υπήρχαν άνθρωποι που συνδέθηκα πολύ μέσα στα χρόνια και βρισκόμασταν και μετά. Δυστυχώς δεν είναι στη ζωή 2-3 άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λουκία Παπαδάκη.

Επειδή ερωτήθηκε και για συνεντεύξεις πρωταγωνιστών της σειράς, που δίνουν πλέον μία διαφορετική εικόνα, εμφανίστηκε αρνητική, λέγοντας: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά, διότι ήταν προσωπικές θέσεις και συναισθήματα ενός ανθρώπου άλλου που δεν είχαν μπει στη διαδικασία της καθημερινότητάς μας. Όταν έκλεισε για μένα ο κύκλος και ερμηνευτικά και η υπόθεση, τότε έφυγα».

Ο τρόπος με τον οποίο μένει σε φόρμα

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε και το μυστικό πίσω από τον τρόπο που διατηρείται σε φόρμα: Είναι χειμερινή κολυμβήτρια για πάνω από 20 χρόνια και κάνει μπάνιο στη θάλασσα ακόμα και σήμερα. «Το ξεκίνησα από μικρή, μετά μεσολάβησαν πάρα πολλές ώρες δουλειάς και δεν μπορούσα. Μετά δεν μειώθηκαν, αλλά ήταν άλλες οι επιλογές και οι δυνατότητες», δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Τότε ο παρουσιαστής Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε αν μένει παραθαλάσσια για να ασχολείται με το κολύμπι, με την Λουκία Παπαδάκη να μπαίνει ξανά για λίγο στον ρόλο της Σάντρας από την Λάμψη και να του απαντάει με χιούμορ: «Έχω πολλά σπίτια, είμαι πολύ πλούσια».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε σε πιο σοβαρό τόνο, σχετικά με τα μυστικά της νεότητάς της: «Κάνω pilates για χρόνια και παθιασμένα, είναι μία εκπληκτική εκπαίδευση, κολυμπάω περπατάω, γενικώς κινούμαι και τρέφομαι σωστά. Θέλω να είμαι καλά, σε καλή φυσική κατάσταση, γιατί το ρημάδι το θέατρο θέλει πρωταθλητές»