Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ρητή απαγόρευση στη μητέρα της και σε όλους τους εξ αίματος συγγενείς της

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την Τρίτη 26/3 στην εκπομπή της Happy Day μια συζήτηση, που έκανε με τη μητέρα της, Παναγιώτα Τσιμτσιλή, η οποία αποτελεί ένα από τα γούρια της παρουσιάστριας σε κάθε της πρεμιέρα.

Με αφορμή λοιπόν το μεγάλο δώρο, που κληρώνει η εκπομπή του Alpha για το τηλεοπτικό κοινό - έγινε γνωστό πως η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή δελεάστηκε με αποτέλεσμα να θέλει να πάρει και η ίδια μέρος.

Μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε λοιπόν η παρουσιάστρια στην έναρξη του Happy Day τόνισε, πως η μητέρα της αλλά και κανένας εξ αίματος συγγενής της δε μπορούν να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Η απαγόρευση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μητέρα της

«Εντωμεταξύ μου λέει η μάνα μου χθες: ''Παιδί μου δεν στέλνεις ένα μήνυμα και από το κινητό μου;". Της λέω ρε μαμά, σκέψου σκάνδαλο...να πατήσω το κουμπί και να βγει κέρδισε η Παναγιώτα Τσιμτσιλή. Θα μας κράξει όλος ο πλανήτης και στα Βαλκάνια. Οπότε αν δεν είστε συγγενείς εξ αίματος δικοί μας, μπορείτε να το διεκδικήσετε! Με μεγάλη χαρά το δίνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Απαγόρευση

Η αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Η παρουσιάστρια στις 24/1/24 αποκάλυψε το όνειρο που είχε δει με τον πατέρα της: «Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει, "Γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς". Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν». Ακόμα μία συγκινητική αναφορά της ήταν όταν μίλησε για το τροχαίο του πατέρα της, που του στέρησε τη ζωή. Αν και η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, γι' αυτό ακριβώς οι εν λόγω αναφορές αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

Αφορμή τότε είχε προκαλέσει το τροχαίο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, το οποίο σχολίαζαν μέσα από τον αέρα του Happy Day. Τότε είχε αναφέρει: «Το ότι εμφανίζεσαι 2-3 μέρες μετά για να γλιτώσεις το αυτόφορω ή για να μην σου κάνουν αλκοτέστ, πρέπει να θεωρείται κακουργηματική πράξη. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο πατέρας μου έκλεισε 17 χρονιά. Έφυγε από τροχαίο. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο από τροχαίο και να μην έχεις τον ένοχο απέναντί σου».