Στο πλατό του Happy Day η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Οι ευχές της στον αέρα του ALPHA

Είναι ίδιες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο πλατό του Happy Day η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Οι ευχές της στον αέρα του ALPHA

To Happy day έκανε πρεμιέρα στον ALPHA σήμερα Δευτέρα 11/9! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα της καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχήθηκαν καλή σεζόν. Μπορεί η επικαιρότητα να μην τους άφησε να το γλεντήσουν όπως ήθελαν, ωστόσο το χαμόγελο τους δεν έφυγε από τα χείλη τους.

Υπενθυμίζουμε πως απέναντί της (στο Mega) την ίδια στιγμή, καλημέριζε το τηλεοπτικό κοινό η Ελεονώρα Μελέτη... (δείτε εδώ βίντεο από την πρεμιέρα).

Η πρεμιέρα της Τσιμτσιλή με τη μαμά της στο πλευρό της

Από το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή ωστόσο δεν έλειψε το στήριγμα της, η μητέρα της κ. Γιώτα η οποία όλη την ώρα της εκπομπής καθόταν πίσω από τις κάμερες.

«Καλή αρχή, υγεία και όλα τα καλά» ευχήθηκε η κα Γιώτα, «Πάντα η μανούλα στο πλευρό μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day μαμά

Τα πρώτα λόγια της Σταματίνας στη

«Καλημέρα σε όλους εσάς σε όλα τα σπίτια. Συνήθως αυτή την ημέρα κάθε χρόνια έχουμε ένα τεράστιο ενθουσιασμό που θα σας ξανασυναντήσουμε και η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα... Η Θεσσαλία μετράει τις πληγές της... Όπως έχετε μάθει χρόνια τώρα στο Happy day θα είμαστε εδώ να συζητήσουμε αλλά να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να σας κάνουμε να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα την ημέρα σας. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Έχω την καλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης και είμαι χαρούμενη γι' αυτό: Δημήτρης, Τίνα, Κώστας! Και ο Λευτέρης μας είναι εδώ, φέτος σε διπλό ρόλο (θα είναι στο Μεγάλο Παζάρι).