Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της - Ιδιαίτερη η σημερινή 26/3 ημέρα για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η οικογένειά της διανύουν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για δεύτερη φορά - σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - καθώς η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο μικρός Βλάσσης).

Από τη μεριά του ο επιχειρηματίας, σύζυγός της είναι στο πλευρό του γιου τους και φυσικά στην αγαπημένη του, περιμένοντας με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να έρθει το δεύτερο μέλος στη ζωή τους.

Η Τρίτη 26/3 αποτέλεσε άλλη μια αφορμή γιορτής για την οικογένεια, καθώς ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχε τα γενέθλιά του. Από τη μεριά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός από τις κατ' ιδίαν ευχές - παράλληλα έκανε και μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τα γενέθλια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

«Happy Birthday my infinity !!! Love you to the moon & back!», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πρόσφατη έξοδος του ζευγαριού

Το βράδυ του Σαββάτου 2/3 η παρουσιάστρια εθεάθη στο νέο μαγαζί του συζύγου της, Green Park, στο πεδίο του Άρεως, να δειπνεί μαζί του. Το Youweekly.gr έχει στα χέρια του και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με άνθρωπο που βρέθηκε εκεί το ζευγάρι έδειχνε χαμογελαστό και ευδιάθετο ενώ έφτασε στο μαγαζί περίπου μετά τις 22:00. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως πάντα ντυμένη κομψά χαμογελούσε συνεχώς στον σύζυγό της ο οποίος την πρόσεχε σαν τα μάτια του και την ρωτούσε αρκετά συχνά αν είναι όλα εντάξει κι αν θέλει κάτι άλλο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη χάιδεψε την κοιλίτσα της με εκείνον να της χαμογελά κοιτώντας την στα μάτια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, γνωρίζουν ήδη με τον σύζυγό της το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένουν αλλά θέλουν - μέχρι στιγμής - να το κρατήσουν για εκείνους.