Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Με μια βαλίτσα στο χέρι - Επέστρεψαν ανανεωμένοι στην Ελλάδα από την απόδρασή τους στην Ιταλία

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα είναι γνωστό, πως συνήθως κρατάνε λίγο και έτσι το αγαπημένο ζευγάρι - Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης 26/3 στην Ελλάδα από την Ιταλία, που είχαν βρεθεί.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός θέλησαν μετά την τελευταία περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη να χαλαρώσουν και κυρίως να ζήσουν ανέμελα τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ όσα έκαναν στη Ρώμη).

Η άφιξη του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στην Ελλάδα

Με μια βαλίτσα στο χέρι και ένα backpack επέστρεψε το ζευγάρι στην Ελλάδα, καθώς μέσα από πλάνα του Youweekly.gr βλέπουμε την άφιξή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τόσο ένας, όσο και άλλος έδειχναν χαρούμενοι και ανανεωμένοι μετά τη σύντομη απόδρασή τους.

Βασίλης Μπισμπίκης - Αεροδρόμιο - Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή - Αεροδρόμιο
Βασίλης Μπισμπίκης - Αεροδρόμιο

Λάμπει το μονόπετρο στο αριστερό της δάχτυλο

Το ερωτευμένο ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα που η τραγουδίστρια είχε ρεπό από το Just the 2 of us και αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στον Βοτανικό, πέταξε κατευθείαν για Ρώμη για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Βόλτες στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας αγκαλιά με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, φανερά αδυνατισμένο, να προχωράνε κάτω από τους ήχους του νέου της τραγουδιού “Πανσέληνος” και την Δέσποινα Βανδή την ώρα που την αγκαλιάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης να σηκώνει το αριστερό της χέρι με το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι να λάμπει στο μεσαίο της δάχτυλο...

Λίγες μέρες πριν εκείνη το φορούσε σε άλλο βίντεο που ανάρτησε στα δικά της social media με τα σενάρια για πρόταση γάμου να φουντώνουν από εκείνη την στιγμή και μετά και να μιλάνε για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Μιας σχέσης που χτίστηκε πάνω σε γερά θεμέλια αμοιβαίου κεραυνοβόλου έρωτα και σεβασμού που κρατάει 3 χρόνια.

Η Δέσποινα Βανδή έχει παραδεχτεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο άνθρωπος που της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου ένας δεύτερος γάμος. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε μια βόλτα στην ζωή μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και για τον ενδεχόμενο γάμο της είχε συμπληρώσει: «ο γάμος είναι μια σύμβαση ή μια συμφωνία. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός και η επικοινωνία με τον άλλον άνθρωπο»