Δέσποινα Βανδή: Ρομαντικό ταξίδι με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Ρώμη - Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του

Τρελά ερωτευμένοι!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ένα γρήγορο αλλά ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη, πραγματοποίησε, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μετά την περιπέτεια που πέρασε ο ηθοποιός με την υγεία του, το ζευγάρι, αποφάσισε να ξεφύγει από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας τις διακοπές του στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη δύο εμφράγματα (δείτε εδώ την ανάρτησή του). Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ενώ είχε μοιραστεί και εκείνη με τους ακολούθους της μέσα από το προφίλ της στο Instagram, τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ)

Το ρομαντικό ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στη Ρώμη

Το ζευγάρι είναι άκρως ερωτευμένο και δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους ακολούθους του την κάθε στιγμή ευτυχίας. Έτσι λοπόν, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρυφερή φωτογραφία από την Piazza di Spagna αλλά και ένα βίντεο με τον σύντροφό της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ

Η πρώτη κοινή ανάρτησή τους μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Την Καθαρή Δευτέρα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, και εύχεται στους ακολούθους της "Καλή Σαρακοστη".

Η αποκάλυψή της τραγουδίστριας στο πλατό του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε την τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής (9/3) στο J2US και της ευχήθηκε τα καλύτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της.

«Καλώς ήλθες, σε αγαπάμε πάρα πολύ και ευχόμαστε περαστικά στον Βασίλη. Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε λακωνικά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».