Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τι είπε για το γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου στο Youtube με τίτλο "Θάρρος ή Αλήθεια". Η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις τεράστιες επιτυχίες, μίλησε για την προσωπική της ζωή κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις.

Αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου, από τον οποίο πήρε διαζύγιο έπειτα από περίπου 2 χρόνια γάμου (δείτε τι έχει πει ο ίδιος για το χωρισμό τους), ενώ μίλησε και για πρώην συντρόφους της.

Η εξομολόγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει σχέσεις και χωρισμούς. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον να θέλει μάθει για την προσωπική ζωή μου. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Σιγά, σιγά το αποδέχομαι... Τον έκανα και τον γάμο, ήταν μια εμπειρία ωραία, όσο κράτησε» ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στον Φίλιππο Ιωάννου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τον τελευταίο περίπου χρόνο έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Συρίγου, του δημοσιογράφου που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Οι δυο τους κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγουν να μιλάνε δημόσια για τη σχέση τους.

Βέβαια, στις δημόσιες εξόδους τους δεν διστάζουν να ποζάρουν αγκαλιά στους φωτογράφους και να είναι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όλο το βράδυ - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους από τα μπουζούκια.