Πέτρος Πολυχρονίδης: Παντρεύτηκε κρυφά και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ποια είναι η Κατερίνα που του έχει κλέψει την καρδιά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο παρουσιαστής του “Τροχού της τύχης” στο Star, Πέτρος Πολυχρονίδης γνωρίζουμε ότι εδώ και 5 χρόνια είναι ερωτευμένος με την Katrin Ladose, την “Κλαουντιάνα”, όπως την φωνάζει εκείνος χαϊδευτικά, με την οποία γνωρίστηκε όταν εκείνη του έφτιαξε καφέ σε ένα γήπεδο.

Εκείνο όμως που δεν ξέραμε είναι ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά με πολιτικό γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Την αποκάλυψη του γάμου τους, έκανε ο ίδιος ο Πέτρος Πολυχρονίδης όταν ρωτήθηκε για την γυναίκα της ζωής του που είπε: “Τώρα πια δεν είναι κυρία Κουκουβίκου, είναι κυρία Πολυχρονίδη”.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παντρεύτηκε
23-12-2016 Έναρξη Vertu Club.Katrin Ladose-Πέτρος Πολυχρονίδης

Η Κατερίνα που τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα όταν τον γνώρισε για πρώτη φορά, είναι μια γοητευτική γυναίκα, διευθύντρια της αθλητικής σχολής που έχει ο παρουσιαστής και είχε μιλήσει παλαιότερα για τον σύντροφό της με τα πιο όμορφα λόγια σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε και μεταξύ πολλών είπε: «Είναι τρελός, είναι αγαπητικός, είναι αυθόρμητος, είναι πολύ καλός μπαμπάς και προσπαθεί να έχει την οικογένεια κοντά του όπως η κλώσσα τα κλωσσόπουλα, παρόλο που δεν του φαίνεται όταν τον βλέπεις, είναι αγχώδης, πρήζεται, τουμπανιάζεται. Εγώ του μαγειρεύω για να τρώει και εκείνος δουλεύει».

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού της τηλεόρασης εδώ και 10 χρόνια στο Star, έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του τα οποία πραγματικά λατρεύει και περνάει όσο μπορεί περισσότερο χρόνο μαζί τους. Για την γυναίκα της ζωής του έχει πει κατά καιρούς πολλά και διάφορα, ότι τον αντέχει, ότι τον υπομένει και ότι ξέρει να τον ηρεμεί όταν εκείνος ζει μέσα στην τρέλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης: «Όταν έμεινα μόνος μετά το διαζύγιο...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για τον 1ο γάμο και τη νέα του σύντροφο

«Είναι η Κατερίνα μου, είναι ηρωίδα, αντέχει τον χαρακτήρα μου που κάνει 45 πράγματα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόμενο»... Είναι πολλές εκείνες οι φορές που ο Πέτρος Πολυχρονίδης εκθειάζει την σύντροφό του και έχει πει ότι σε αυτήν βρήκε το... λιμάνι του και την γυναίκα που αντέχει τις παραξενιές του.

Η σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη
Πέτρος Πολυχρονίδης-Katrin Ladose

«Όλες οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν διπλή προσπάθεια, δεν είναι μόνο ο ένας ή μόνο ο άλλος, υπάρχει ένα κομμάτι ώστε η ζυγαριά να μείνει στη μέση. Σε αυτή την ζυγαριά νιώθω ότι η σύζυγός μου κάνει πολύ περισσότερες παραχωρήσεις για εμένα και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα μου» δήλωσε στην εκπομπή “Επί τόπου” στο Open το πρωί της Κυριακής 24/3 σε συνέντευξη που παραχώρησε. Στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη – βόμβα για τον κρυφό γάμο που έκανε πριν από λίγο καιρό με το κορίτσι του, σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι και οι κάμερες.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παντρεύτηκε διακριτικά (όπως διακριτικός είναι και ο ίδιος πάντα στη ζωή του) στα κρυφά, μακριά από όλους και όλα και είπε για αυτό: «Έχω παντρευτεί με την Κατερίνα, η κυρία Κοκοβίκου είναι πια κυρία Πολυχρονίδου, εδώ και αρκετά χρόνια. Απλώς είμαστε διακριτικοί άνθρωποι, κάναμε πράγματα σε κλειστό κύκλο, όπως το επιθυμούσαμε εμείς»