Έλενα Μαυρίδου: Έκανε unfollow στο Instagram Δημήτρη Λάλο και Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά το χωρισμό της από τον ηθοποιό

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Λίγους μήνες μετά την κοινή συνέντευξη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήρη Λάλο στο Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή τον Σασμό, έγινε γνωστό πως οι δυο ηθοποιοί πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τους συντρόφους τους.

Όπως κυκλοφόρησε, ο Δημήτρης Λάλος χώρισε από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Έλενα Μαυρίδου, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη (δείτε την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση).

Τα unfollow Λαμπροπούλου, Λάλου, Μαυρίδου στο Instagram

Όπως έχει κυκλοφορήσει, η Έλενα Μαυρίδου έχει κάνει unfollow τόσο τον πρώην σύντροφό της, όσο και την συμπρωταγωνίστρια του από το Instagram. Εμείς, κάνοντας μια έρευνα παρατηρήσαμε ότι όντως δεν έχουν follow ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, όπως παρατηρείται μπορεί η ηθοποιός να έχει κρατήσει τις κοινές φωτογραφίες με τον Δημήτρη Λάλο, το tag έχει εξαφανιστεί που σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει και μπλοκ.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως κανένα από τα δυο ζευγάρια δεν έχει διαψεύσει το χωρισμό του.

Έλενα Μαυρίδου Δημήτρης Λάλος χωρισμός

Έλενα Μαυρίδου Δημήτρης Λάλος διαζύγιο

Έλενα Μαυρίδου Δημήτρης Λάλος Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Έλενα Μαυρίδου Δημήτρης Λάλος Μαριλίτα Λαμπροπούλου unfollow

Η αντίδραση του Γιώργου Αμούτζα στο χωρισμό του Γιώργου Λάλου

Ο Γιώργος Αμούτζας δεν φαινόταν να γνωρίζει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και χαρακτηριστικό είναι πως έμεινε άφωνος μόλις η δημοσιογράφος ολοκλήρωσε την ερώτησή της. Σε εμφανώς άβολη θέση δήλωσε πως δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λάλος χωρίζει, ενώ μετέφερε και την δική του εκδοχή για την οικογένεια που γνώρισε όσο καιρό συνεργάστηκαν.

«Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας, χωρίς να σχολιάζει κάτι επάνω στα δημοσιεύματα, λέγοντας στη συνέχεια πώς ήταν η γνωριμία του με την οικογένεια του πρωταγωνιστή του Σασμού: «Εγώ έχω γνωρίσει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, γιατί υπάρχει και η κόρη τους, που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Νομίζω ότι και οι δύο είναι άνθρωποι, που δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για τίποτα άλλο παρά μόνο με την τέχνη τους. Η τέχνη και των δύο είναι σπουδαία».