Χάρης Γρηγορόπουλος: «Υπάρχουν κάποιες "φαγωμάρες"...» - Τι απαντά για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου και Κατσαφάδου από τον "Μάρτυρα Κατηγορίας"

«Είναι ύβρις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χάρης Γρηγορόπουλος: «Υπάρχουν κάποιες

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/3, ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το παρασκήνιο και τις "φαγωμάρες" που υπάρχουν στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" στην οποία συμμετέχει.

Αφορμή στάθηκε η δημόσια καταγγελία του Θοδωρή Κατσαφάδου, μέσα από συνέντευξή του, όπου αποκάλυψε ότι ανακοινώθηκε από την παραγωγή τόσο στον ίδιο όσο και στον Νίκο Πολυδερόπουλο θα σταματήσουν από την παράσταση που πρωταγωνιστούν και δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ).

Τι απάντησε ο ο Χάρης Γρηγορόπουλος

«Υπάρχουν κάποιες φαγωμάρες στον θίασό μας, δυστυχώς. Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες σε κάτι που πάει πολύ καλά. Συνήθως εμφανίζονται όταν το έργο δεν έχει επιτυχία. Τότε συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα. Αυτό είναι λίγο περίεργο, το έζησα κι αυτό! Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω. Όπως και στη ζωή που σε μια παρέα ή σε ένα κοινωνικό σύνολο θα βρεθεί κάποιος που θα τον αντιπαθήσεις, έτσι είναι και στη δουλειά. Εμείς έχουμε συμπυκνωμένη ζωή στο θέατρο» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο στην παράσταση

Η εκπομπή Breakfast at Star και η Μαίρη Αργυριάδου παρουσίασαν ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα πρόσωπα που συζητιούνται για την αντικατάστασή του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου. Η δημοσιογράφος, λοιπόν, αποκάλυψε πως και για τους δύο ηθοποιούς οι επιλογές είναι επίσης δύο σε κάθε περίπτωση.

Ο Κώστας Κόκλας, συγκεκριμένα, και ο Τάσος Χαλκιάς είναι τα επικρατέστερα ονόματα για τη θέση του Θοδωρή Κατσαφάδου, ενώ ο Νίκος Κουρής ή ο Όμηρος Πουλάκης φαίνεται πως θα αντικαταστήσουν τον Νίκου Πολυδερόπουλο.