Ο Θοδωρής Κατσαφάδος καταγγέλλει: «Ανακοίνωσαν στον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά το μνημόσυνο του αδερφού του ότι τον διώχνουν από την παράσταση»

«Δάκρυζε στην σκηνή. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον έδιωξαν γιατί κάποιος συνάδελφος δεν θέλει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος καταγγέλλει: «Ανακοίνωσαν στον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά το μνημόσυνο του αδερφού του ότι τον διώχνουν από την παράσταση»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar, όπου μεταξύ άλλων έκαναν μια απίστευτη δημόσια καταγγελία. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, τόσο τον ίδιο όσο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο τους σταματάνε από την παράσταση που πρωταγωνιστούν και δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, στον Νίκο το ανακοίνωσαν μετά το μνημόσυνο για το θάνατο του αδερφού του στην Πάτρα, ο οποίος να σημειώσουμε ότι έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 28 ετών.

Τι συμβαίνει με Πολυδερόπουλο και Κατσαφάδο

«Είμαι στο Θέατρο Άνεσις παίζουνε τον "Μάρτυρας Κατηγορίας", είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίσουμε μια χαρά και του χρόνου. Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είμαι και δεν είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και πολύ σκληρό για εμένα είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα. Όταν γύρισε του είπαν δεν θα συνεχίσει, φεύγει.

Δείτε επίσης: Η πρώτη δήλωση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το θάνατο του αδερφού του - «Έχουμε ξεκινήσει...»

Αυτό που του είπαν ήταν ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα, δεν θα είναι στη δουλειά, φεύγει διότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του καλλιτεχνικά, δεν θέλει... Δηλαδή με διώχνεται, "ναι" μου λέει ο επιχειρηματίας, είναι καλό στο ανέβασμα του χρόνου εσύ και ο Πολυδερόπουλος δεν θα είσαστε. Όρκιζομαι ότι αυτό που μου συνέβη είναι περισσότερο υπαρξιακό. Δεν μπορεί να μας συμπεριφέρονται οι συνάδελφοι με αυτό τον τρόπο.

Ο συνάδελφος ηθοποιός έπιασε τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη και τους έπεισε ότι είναι πιο σημαντικός από εμένα και τον Πολυδερόπουλο. Που εμένα δεν είναι φίλος μου, εγώ τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσο μάλλον όταν του συνέβη αυτό... Δάκρυζε στην σκηνή. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον έδιωξαν από το θέατρο ενώ είχε χάσει τον αδερφό του γιατί κάποιος συνάδελφος δεν θέλει. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Πρώτη φορά στα 51 χρόνια στο θέατρο μου σκάβουν το λάκκο», αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο.