Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ δώρο μονόπετρο, έχω πάρει εγώ κάτι...»

Η εξομολόγηση για τους συντρόφους της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ δώρο μονόπετρο, έχω πάρει εγώ κάτι...»

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, συζητήθηκε η ρομαντική απόδραση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην Ιταλία και ιδιαίτερα το βίντεο που δημοσίευσε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok όπου φαίνεται ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της, φουντώνοντας τις φήμες περί γάμου μεταξύ τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Παρόλο που κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση για τον γάμο τους, ανέφεραν πως ακόμη και ένα απλό δώρο να ήταν το δαχτυλίδι, το μέγεθός του είναι εντυπωσιακό, με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει πως εκείνη δεν γνωρίζει πολύ καλά από αυτά, καθώς δεν έχει τύχει να της κάνει κάποιο ένα αντίστοιχο δώρο.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Δεν ξέρω, δεν μου έχουν κάνει ποτέ δώρο μονόπετρο, δεν ξέρω. Έχω πάρει εγώ κάτι δικά μου, για τα αυτιά και από εδώ και από εκεί».

Δείτε επίσης: «Πάνε οι πρώην! Δεν τους θέλουμε άλλο» - Σπόντες και μπηχτές για άντρα που πέρασε από τη ζωή της

Κατερίνα Καινούργιου μονόπετρο

Οι άντρες που πέρασαν από το πλευρό της

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ποια μοίρα ακολουθεί τις πετυχημένες γυναίκες; Ότι δεν γίνεται να μην σκαλίζεις το παρελθόν τους και τους συντρόφους που πορεύτηκαν δίπλα της. Έτσι λοιπόν πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι μεγάλο ρόλο στο να βγει η Κατερίνα Καινούργιου μπροστά από τις κάμερες στον «Όμορφο κόσμο» έπαιξε η σχέση της με τον executive producer Ευγένιο Κατραβά, με τον οποίο ήταν μαζί για τρία ολόκληρα χρόνια, από το 2008 έως το 2011. Γνωρίστηκαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό και σχεδόν όλοι γνώριζαν για τη σχέση αυτή, οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους όμως ήταν σπάνιες έως και ανύπαρκτες.

undefined

Παρ’ όλα αυτά πολλοί πίστευαν ότι θα το επισημοποιούσαν αλλά διαψεύστηκαν, καθώς το καλοκαίρι του 2011 η Κατερίνα μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι βγήκε από μια μεγάλη σχέση…Μερικά χρόνια αργότερα εκείνη αποκάλυψε για την σχέση αυτή: «Ο αδερφός της Έλενας Κατραβά, ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μόνη σχέση που είχα από την δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Ήμουν ήδη στον χώρο. Δούλευα, έχω τελειώσει και πανεπιστήμιο»

Το 2012 διάφορα δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη με τον εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη. Μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν να διασκεδάζουν στον Αντώνη Ρέμο παρέα με την Έλενα Παπαβασιλείου φουντώνουν τις φήμες αυτές, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται... Εκείνος προχωρά μάλιστα στην συνέχεια την ζωή του και παντρεύεται την Σοφία Βακάκη, κόρη του Mr Jumbo.

undefined

Στην συνέχεια ακούγεται ότι κάτι τρέχει με τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη και ότι η Κατερίνα Καινούργιου τού έχει πάρει τα μυαλά, ενώ ένα βίντεο που κυκλοφορεί από καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο αφήνει υποψίες ότι το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα… Που τελείωσε νωρίς, θα συμπληρώναμε εμείς. Εκείνος τον Σεπτέμβριο του 2020 στον εξωτερικό χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στην έπαυλη της οικογένειας Πετράκη στην Εκάλη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου, και σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο λόγω πανδημίας κορονοιού, παντρεύεται την ρωσίδα καλλονή Νίνα Γιανκόφσκι και λίγους μήνες αργότερα αποκτούν και το πρώτο τους παιδί.

«Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι πάρα πολύ. Δεν είπα πως χάλασε η σχέση για τη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα όταν συμβαίνει όλο αυτό μπορεί να φοβίσει έναν αθλητή, έναν αθλητή τόσο σοβαρό όπως αυτός. Εδώ τρόμαξε εμένα», δήλωνε η Κατερίνα για τη σχέση της με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, που τον γνώρισε μέσω του κολλητού της φίλου, ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη, και πέρασαν μαζί ένα καλοκαίρι στη Μύκονο.

undefined

Οι παπαράτσι, που δεν τους άφησαν λεπτό, και οι συνεχόμενες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν, λέγεται ότι ενόχλησαν τόσο πολύ τον ποδοσφαιριστή, που προτίμησε φεύγοντας για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τότε στην Γλασκώβη να τελειώσει και τη λίγων μηνών σχέση τους... Εκείνος το 2017 ερωτεύεται και παντρεύεται την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα με την οποία το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Ιωάννα.

Τον Απρίλιο του 2013, μέσω της κολλητής της φίλης –και αδελφής του– Αφροδίτης γνώρισε τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Στους πρώτους πέντε μήνες της γνωριμίας του το ζευγάρι αποφασίζει να μείνει μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία στο Λαγονήσι, με πολλούς τότε να λένε πως δεν αποκλείεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Η αλήθεια είναι πως το έχουμε συζητήσει και νιώθω πως, ναι, ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου! Όλα εξελίσσονται ρομαντικά. Σύντομα θα έρθει και ο γάμος», έλεγε τότε η Κατερίνα, ενώ μάλιστα είχε χτυπήσει τατουάζ στον δεξί της καρπό γράφοντας «ΒΣ».

undefined

Όμως δεν εξελίχθηκαν όλα τόσα ομαλά, με το ζευγάρι να χωρίζει το φθινόπωρο του 2015, να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης στη συνέχεια, μέχρι που τον Μάρτιο του 2016 ήρθε το οριστικό τέλος... Η Κατερίνα σβήνει το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην –πλέον– συντρόφου της και δηλώνει μέσα από την εκπομπή της: «Πολύ μεγάλο λάθος. Μη χαράξετε αυτές τις βλακείες που έχω κάνει κι εγώ αν δεν είναι ο άντρας της ζωής σας», ενώ μέχρι σήμερα αποφεύγει να μιλάει για τη συγκεκριμένη σχέση. Το 2021 εκείνος συνεχίζοντας την ζωή του γνωρίζει και ερωτεύεται την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία ένα χρόνο πριν απέκτησαν τον γιο τους Βλάση.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να ζήσει ξανά έναν μεγάλο έρωτα. Η αλήθεια είναι πως έμεινε για αρκετό καιρό μόνη, μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μέχρι που το καλοκαίρι του 2022 τη βρήκε στην αγκαλιά του Νάσου Αναστασόπουλου... Ο νέος της σύντροφος ασχολείτο με τα οικονομικά –απόφοιτος του Imperial College Business School στο Λονδίνο–, μοίραζε τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας, ενώ όσοι τον γνώριζαν καλά έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που έχει γοητευτικό παρουσιαστικό αλλά ξέρει να κρατάει χαμηλούς τόνους όταν πρέπει.

undefined

Χαρακτηριστικό είναι πως πέρασε τόσους μήνες με την Κατερίνα και έμειναν ινκόγκνιτο, παρ’ ότι γυρνούσαν την Ελλάδα full ερωτευμένοι. Υδροχόος με Ταύρο μπορεί να μην είναι ιδανικός συνδυασμός, ωστόσο έδιναν λίγη σημασία σε αυτά και συνέχιζαν να χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Σε συνέντευξή της μάλιστα στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Oh la la» είχε αναφερθεί στην σχέση τους και αν στα σχέδιά τους είναι και ο γάμος λέγοντας: «Έκανα την αποκάλυψη στην εκπομπή, ότι εσύ μου γνώρισες το Νάσο γιατί εκείνο το καλοκαίρι μαζί είχαμε πάει διακοπές και ήταν δικιά σου παρέα. Είμαι πολύ καλά, δεν είναι τεκνό, δεν έχουμε και πολύ μεγάλη διαφορά. Έξι χρόνια είναι, τι σημαίνει; Είναι πολύ ώριμος, εργάζεται και αυτός και είναι ένα παιδί που έχει διαφορετική νοοτροπία από ένα άλλο παιδί στην ηλικία του. Περνάω πολύ καλά, είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για γάμο. Είμαι πιο παραδοσιακή, θέλω να κάνω ένα γάμο και τα παιδάκια μου και προς το παρόν δεν σκέπτομαι κάτι τέτοιο είναι πολύ νωρίς».

Μετά τον αιφνίδιο χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο με τον οποίο έζησε έναν μεγάλο έρωτα, η Κατερίνα Καινούργιου διέγραψε από το Instagram όλες τις κοινές τους φωτογραφίες, ενώ έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να γίνει γνωστός ο χωρισμός τους. Λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους έγιναν ξανά φίλοι στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτι που έδωσε ελπίδες για επανασύνδεση του ζευγαριού, ωστόσο μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον οριστικό χωρισμό της.

Λίγους μήνες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός την πιάνει να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της στο κατάμεστο Δελφινάριο στην παράσταση «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας». Το ζευγάρι κάθισε στην πρώτη σειρά αδιαφορώντας για τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών που κατακλύζουν κάθε βράδυ το θέατρο και αντάλλασσε τρυφερά φιλιά. Η σχέση της με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη γίνεται γνωστή στο Πανελλήνιο και talk of the town, καθώς όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα που μπήκε στην ζωή της με τον γόνο της παλιάς ναυτιλιακής οικογένειας και εγγονό του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου που την έχει ενθουσιάσει.

undefined

Ο έρωτας αυτός κράτησε για τρία χρόνια περίπου και η σχέση πέρασε ομολογουμένως από 40 κύματα μέχρι τον Νοέμβριο του 2022 που χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και συνεχίζουν να βρίσκονται και να διασκεδάζουν μαζί όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Ο μπον βιβέρ Φίλιππος Τσαγκρίδης μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο εγκαινίασε το πρώτο του εστιατόριο «Gallina» στο Κουκάκι που καθιερώθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ως το hot spot της χρυσής νεολαίας -και όχι μόνον- και η Καινούργιου ήταν από τις πρώτες που έσπευσε να του ευχηθεί καλορίζικη η νέα του αυτή επιχειρηματική προσπάθεια.

Λίγο μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου και το τέλος της πολυσυζητημένης σχέσης του με την ξανθιά παρουσιάστρια οι πληροφορίες έλεγαν ότι εκείνος συνέδεσε το όνομά του με την Κάθριν Εμπειρίκου της παλιάς οικογένειας εφοπλιστών από την Άνδρο και πρώην σύζυγο του δισεκατομμυριούχου Harrison LeFrak, έμειναν όμως απλά φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Λίγο καιρό αργότερα ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την παρουσιάστρια του ALPHA, σε βραδινή της έξοδο χαλαρή στο κέντρο «Καρπούζι» στη Βάρκιζα και ο άντρας στο πλευρό της με τον οποίο συνομιλούσε όλο το βράδυ και την έκανε να χαμογελάει ξανά, κυριολεκτικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θαμώνων. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της γνωστής ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ Ακμή, που στο παρελθόν και σύμφωνα με τις φήμες για ένα διάστημα έβγαινε με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, μια σχέση που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.