Θωμαή Απέργη: «Η μορφή της επιληψίας που είχα προκαλούσε απώλεια συνείδησης» - Η εξομολόγηση για τις κρίσεις, την κατάψυξη ωαρίων και την απιστία

«Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί μόνη μου, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θωμαή Απέργη: «Η μορφή της επιληψίας που είχα προκαλούσε απώλεια συνείδησης» - Η εξομολόγηση για τις κρίσεις, την κατάψυξη ωαρίων και την απιστία

Η Θωμαή Απέργη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και συζήτηση για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστα στοιχεία για τον χαρακτήρα της, αλλά και την περιπέτεια με την υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το πρώτο της φιλί, τις κρίσεις επιληψίας, για την απιστία, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων και τη μητρότητα γενικότερα, ένα κομμάτι που τα τελευταία χρόνια απασχολεί όλο και περισσότερες γυναίκες (πρόσφατα, για παράδειγμα, ξεκίνησε τη διαδικασία και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου).

Οι δηλώσεις της Θωμαής Απέργη

«Θυμάμαι τα πάντα από το πρώτο μου φιλί. Το στενάκι που ήμασταν και το παιδί εκείνο. Ένιωσα πεταλούδες, εκρήξεις, ένιωσα πολύ πρωτόγνωρα. Αυτός, τελικά, με χώρισε για μια μεγαλύτερη», είπε αρχικά για τα παιδικά της χρόνια και τον πρώτο της έρωτα.

Όσον αφορά στην υγεία της, επισήμανε: «Από 18 ετών ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας, από τότε που πήγα να σπουδάσω. Η επιληψία είχε φτάσει σε ένα σημείο που είχα αρκετές κρίσεις σε μια μέρα. Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες. Η μορφή της επιληψίας που είχα εγώ προκαλούσε απώλεια συνείδησης. Οπότε μετά από αλλεπάλληλες κρίσεις είσαι σε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη και αυτό ήταν το καμπανάκι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα μέσα μου φοβόμουν, αλλά ποτέ δεν άφησα να με καταβάλλει. Στην αρχή έκανα αυτά που δεν έπρεπε να κάνω».

Και σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Μια φορά ένας θαυμαστής μου είχε στείλει 600 τριαντάφυλλα, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορούσα να τα κουβαλήσω. Ίσως και να συγχωρούσα την απιστία, έχει γίνει. Και όσες φορές έχει γίνει, δεν έχω ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο. Έχω ξαναμιλήσει βασικά, αλλά έχει τελειώσει η σχέση. Γενικά μιλάω με όλους τους πρώην μου. Θέλω πολύ να κάνω κατάψυξη ωαρίων και θα το κάνω, γιατί ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί μόνη μου στο μέλλον, αλλά το έχω σκεφτεί».

Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και στο youweekly.gr όπου μίλησε αναλυτικά για την επιληψία και τον γάμο που τελικά δεν έγινε (δείτε εδώ).