Super Κατερίνα: «Έχω και τα ορμονικά μου...» - Άλλαξε ρούχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Καινούργιου

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Έχω και τα ορμονικά μου...» - Άλλαξε ρούχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου, εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό top σε παστέλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μία λευκή παντελόνα και μπεζ πέδιλα με μεγάλη πλατφόρμα.

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα, αποκάλυψε πως δεν αισθανόταν καθόλου άνετα με τα ρούχα που είχε επιλέξει να φορέσει και λίγο πριν περάσει σε διαφημίσεις ανακοίνωσε στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές της, ώστε να μη τους μπερδέψει, πως θα άλλαζε look.

Τα δύο διαφορετικά look της Κατερίνας Καινούργιου στο Super Κατερίνα

«Πάω να αλλάξω λίγο... Δεν ξέρω, έχω και τα ορμονικά μου και νομίζω ότι δεν με κολακεύει αυτό που φοράω. Πάω να βάλω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό outfit, ένα μπεζ σετ με γιλέκο.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή - «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ δώρο μονόπετρο, έχω πάρει εγώ κάτι...»

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της 21 χρόνια πριν

Viral, έχει γίνει το βίντεο στο Tik Tok, που δείχνει την Κατερίνα Καινούργιου, σε νεαρή ηλικία, όταν είχε κάνει μόλις τα βήματά της στο Τηλεάστυ. Η ίδια, φαίνεται εντελώς διαφορετική, αφού από τότε, όπως έχει παραδεχτεί, έχει αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της.

Το πρωί της Τρίτης 26/3, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, για το συγκεκριμένο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας, δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που υπάρχουν τόσα αρνητικά σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη: «Πόσο βρόμικη ψυχή μπορεί να έχεις...»

«Βλέπω ένα βιντεάκι που παίζει παντού που είμαι εγώ 21 χρόνια πριν. Είμαι ένα κοριτσάκι που είχα βγει στο Τηλεάστυ και τώρα έχω αλλάξει τη μύτη μου και άλλα πράγματα και τους κάνει τόσο εντύπωση. Μου τα στείλανε στο Tik Tok και βλέπω κάτι εμετικά σχόλια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια. Πώς ήμουν, τι έχω κάνει πάνω μου. Εσείς πώς ήσασταν πριν 21 χρόνια; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε. Δεν μου καίγεται καρφί, δεν πάει να παίζεται όλη μέρα;».