Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια...»

«Είναι προσβλητικό....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια...»

Μια έντονη διαφωνία είχε η Φωτεινή Πετρόγιαννη και τον Γιώργο Λιάγκα, το πρωί της Τρίτης 27/3, στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό. Αφορμή στάθηκε μία φράση του παρουσιαστή σχετικά με ένα σκετς που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σε παράσταση όπου έδωσε το παρών ο Τριαντάφυλλος.

Η διαφωνία της Φωτεινής Πετρόγιαννη με τον Γιώργο Λιάγκα

«Όταν ο Σεφερλής είδε το Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Στην συνέχεια, λοιπόν, η Φωτεινή Πετρόγιαννη διόρθωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τότε εκείνος επανέλαβε αυτό που είχε πει, φανερά ενοχλημένος αυτή τη φορά. «Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή», του είπε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να το επαναλαμβάνει για τρίτη φορά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια!» - Τα έχασε ο παρουσιαστής με τις ατάκες του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ

Τότε η Φωτεινή Πετρόγιαννη ξέσπασε, θεωρώντας αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας την προσέβαλε με τον τρόπο του. «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις...Εγώ νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει...» είπε.

«Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!...» απάντησε σε ήρεμο τόνο ο παρουσιαστής.

Ο τσακωμός στο πλατό του Πρωινού και το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό, καθώς παρόμοιο, είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό, όταν η δημοσιογράφος θέλησε να εκφράσει την άποψή της για ένα θέμα ωστόσο η Άρια Καλύβα δεν την άφηνε τ=να ολοκληρώσει, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει στον αέρα.

«Άρια, μιλάει! Μισό λεπτό να την ακούσουμε λίγο», είπε με έντονο ύφος η Φωτεινή Πετρογιάννη στην Άρια Καλύβα, την ώρα που η Ελένη Βουλγαράκη προσπαθούσε να μιλήσει και αφού διέκοψε και την ίδια στην πορεία, η δημοσιογράφος, αναφώνησε: «Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω, να ολοκληρώσω μία πρόταση».

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο Γιώργος Λιάγκας τους δήλωσε στη συνέχεια πως φταίνε οι influencers και όσες ασχολούνται με τα social media που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους στον κόσμο και τους δίνουν το βήμα να κράξουν: «Έτσι θα σας κράξουν κι εσάς μία μέρα. Να είστε βέβαιες και να είστε και προετοιμασμένες. Έτσι θα σας κράξουν κι εσάς», τους τόνισε.

«Προχθές ήρθε και μου είπε ο άλλος, επειδή δεν το άρεσε το μαγαζί που διαφήμιζα σε ένα post μου και μου έγραψε καρκίνο από κάτω», ανέφερε τότε σε έξαλλη κατάσταση η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον τσακωμό να μην έχει σταματημό.

Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασμα στο Πρωινό