Τζούλια Νόβα: Με μίνι πλεκτό φόρεμα αγκαζέ με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο - Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση στην Αγία Παρασκευή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζούλια Νόβα παντρεύτηκε τον Μιχάλη Βιτζηλαίο τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ φωτογραφίες). Παρόλο που είναι τρελά ερωτευμένοι και η ίδια καθημερινά μέσα από τα social media της προβάλλει τις στιγμές με την κόρη τους, δεν συνηθίζει να παρουσιάζει τον σύζυγό της, ενώ και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ωστόσο, τους "τσάκωσε" πρόσφατα σε έξοδό τους στην Αγία Παρασκευή κατά τη διάρκεια μίας βόλτας τους. Δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φλας, ενώ γενικότερα τα βλέμματα γυρνούσαν προς το μέρος τους.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Το ξανθό μοντέλο φορούσε ένα μίνι πλεκτό φόρεμα, σε κρεμ απόχρωση, και από πάνω ένα φαρδύ τζιν πανωφόρι, ολοκληρώνοντας το look με αθλητικά παπούτσια, ενώ ο καλός της είχε επιλέξει πράσινο - χακί πουκάμισο, μπεζ παντελόνι και καφέ παπούτσια. Περπατούσαν αγκαζέ και χάζευαν γύρω τους.

Δείτε επίσης: Επισκέφθηκαν πυραμίδες και μουσεία - Το ταξίδι της Τζούλιας Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο και την κόρη τους στην Αίγυπτο

Τζούλια Νόβα Μιχάλης Βιτζηλαίος εξόδος

Τζούλια Νόβα Μιχάλης Βιτζηλαίος Αγία Παρασκευή

Η ονοματοδοσία και η βάφτιση της κόρης τους

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η κόρη τους ήρθε στη ζωή και το όνομα της μπέμπας δεν είχε γίνει γνωστό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη η πρώτη, όμως, αποκάλυψε πως έχουν επιλέξει πώς θα την βαφτίσουν, εξηγώντας πως έχει γίνει ήδη η ονοματοδοσία της.

«Της κάναμε ονοματοδοσία από τη δεύτερη μέρα που γεννήθηκε. Της δώσαμε το όνομα Δάειρα, που είναι από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Τιτάνα ωκεανού και μούσα του. Προς το παρόν το έχουμε αφήσει το θέμα της βάπτισης, το έχουμε πάρει χαλαρά. Να φανταστείς εγώ βαπτίστηκα όταν ήμουν πέντε χρονών. Είναι ωραίο να έχει αναμνήσεις η μικρή. Εγώ τη θυμάμαι τη βάπτιση μου. Μπορεί να την κάνουμε σε δύο χρόνια, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι δύο χρονών, έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι καλό παιδάκι και πολύ θετική και κοινωνική», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον σύζυγό της και στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, απάντησε: «Προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, αλλά αν έρθει, καλοδεχούμενο».

Δείτε επίσης: Ατύχημα για τη Τζούλια Νόβα - Το βίντεο με το σημάδι στο πρόσωπό της