Φαίη Σκορδά: «Από τη στιγμή που η ίδια δεν λέει "ο/η σύντροφός μου", είναι σαν να το οριοθετεί...» - Ένταση στο πλατό με την αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Γιούλικα Σκαφιδά

«Η απάντησή της ήταν "θα εξηγήσω στο παιδί ότι υπάρχουν διαφορετικά μορφές οικογένειας"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιούλικα Σκαφίδα (μεσαία φωτογραφία)
Instagram / Γιούλικα Σκαφίδα (μεσαία φωτογραφία)

Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στην "Ελένη" και σε αυτή μίλησε για τον γιο της αλλά και την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για μία μονογονεϊκή οικογένεια και πως υπάρχει στο πλευρό της κάποιο πρόσωπο (δείτε εδώ).

Τα λόγια της, ωστόσο, δημιούργησαν ερωτηματικά σε κάποιους και αυτό είναι που θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου, με την Φαίη Σκορδά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να έρχονται σε μία μικρή αντιπαράθεση.

Τα σχόλια Σκορδά & Κωνσταντάρα περί μονογονεϊκής οικογένειας της Γιούλικα Σκαφιδά

«Δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην οικογενειακή της κατάσταση… Και είπε εδώ ότι δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια, άρα υπάρχει σύντροφος. Ή δεν ρωτήθηκε στη συνέντευξη ή κόπηκε στο μοντάζ, δεν ξέρω… Είναι κάτι που δεν θέλει να το δημοσιοποιεί καθόλου; Το κρύβει η ίδια;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τότε η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Θες να σου απαντήσω; Θα σου απαντήσω από αυτό που καταλαβαίνω. Είναι ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται. Αλλά το τοποθετεί σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν επιδέχεται σχολίων και πολύ σωστά κάνει. "Δεν είμαι μόνη μου, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί, δεν είμαστε μία μονογονεϊκή οικογένεια, το μεγαλώνω με τον άνθρωπό μου και όταν θα έρθει η στιγμή, με αυτή τη χαλαρότητα που απαντάω τώρα και δεν κρύβω τίποτα, θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν διαφορετικά μορφές οικογένειας". Αυτή ήταν η απάντησή της. Είναι ξεκάθαρο νομίζω, αλλά από τη στιγμή που η ίδια δεν λέει "ο/η σύντροφός μου", είναι σαν να το οριοθετεί... Είπε την αλήθεια και το ξεκαθάρισε μέχρι εκεί που θέλει να το πάει».

«Από τη στιγμή που ανοίγει η κουβέντα, μένουν ερωτηματικά», συνέχισε εκείνος, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει: «Δεν υπάρχει ερωτηματικό, είναι πολύ ξεκάθαρη! Τι θα έπρεπε να πει; Οι ερωτήσεις δεν ήταν για την προσωπική της ζωή, ήταν για το παιδί. Γιατί επιμένεις;».

«Δεν υπάρχει ερωτηματικό; Σοβαρά; Όλα σεβαστά είναι, απλά όταν ανοίγει η κουβέντα... Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να αποκτήσεις κάποιος παιδί; Υπάρχουν πολλοί τρόποι; Δεν πρέπει να μας το πει, είναι σεβαστό, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι; Άρα γιατί δεν σας μένει ερωτηματικό και σας είναι ξεκάθαρο; Σε εμένα δεν είναι», τόνισε ο δημοσιογράφος και εκείνη έκλεισε το θέμα λέγοντας:

«Δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο, γιατί δεν έχει σημασία αυτό. Είναι μία οικογένεια, μέσα στο σπίτι τους υπάρχει χαρά, υπάρχουν δύο γονείς και ένα παιδί. Αυτό καταλαβαίνω...».

Δείτε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά - Ο μαραθώνιος της ζωής της, το πραγματικό της όνομα και ο μεγάλος έρωτας