Άγριο ξέσπασμα από τον Τριαντάφυλλο κατά του Μάρκου Σεφερλή: «Δεν είναι ωραίο φίλε να βάζεις στο στόμα σου οικογένειες...»

Η απάντηση του Σεφερλή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Τριαντάφυλλος κατά του Μάρκου Σεφερλή, μέσα από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O τραγουδιστής ενοχλήθηκε με ένα σκετς που είχε κάνει στην παράσταση του ο κωμικός, το οποίο αφουρόυσε τον ίδιο και τα παιδιά του, όταν ήταν ακόμη στο Survivor.

Άγριο ξέσπασμα από τον Τριαντάφυλλο κατά του Μάρκου Σεφερλή

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή To Πρωινό, την Τετάρτη 27/3.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Μάρκο Σεφερλή, για το κράξιμο που έριξε. Κάποια ήταν με χιούμορ, κάποια όμως δεν ήταν ωραία. Μάρκο μου, όπως, σε έπαθλο επικοινωνίας βάζεις τον γιο μου και καλά να μιλάει και να λέει "μπαμπά δεν είμαστε περίφανοι για εσένα, ότι αλλάξαμε σπίτι, μη γυρίσεις, δεν σου λέμε την διεύθυνση" .... ήταν απαράδεκτο γιατί και εσύ έχεις παιδί και φαντάζεσαι με όλα αυτά που κάνεις, που κάποια είναι καραγκιοζιλίκια, να λένε στο παιδί σου άλλαξε επίθετο γιατί ξεφτυλίζεσαι; Δεν είναι ωραίο αυτό. Σε έχω στηρίξει πολλές φορές σε φιλανθρωπικούς αγώνες, έσω έρθει πολλές φορές να σε δω στο θέατρο, έχω πει τα καλύτερα, στην καλοκαιρινή εκπομπή στο Open, που σε έκραζαν για την Επίδαυρο.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια...»

Ξέρεις πολύ καλά πως είναι με το θέμα "οικογένεια", ας έκραζες μόνο έμενα, μην βάζεις τα παιδιά μου στη μέση μεγάλε. Εντάξει; Έτσι μπράβο. Όταν είχα πάει να δω εγώ την παράσταση με τον Σάκη και την Μαριαλλένα, αυτό δεν το είχε πει γιατί ήμουν εκεί. Χθες το είδα αυτό. Δεν είναι ωραίο φίλε να βάζεις στο στόμα σου οικογένειες. ούτε στην σάτηρα, ούτε για πλάκα. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε "εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο μπαμπά"

Η αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή

«Παιδιά να είστε καλά… Θα τα πούμε άλλη μέρα. Σε παρακαλώ τώρα, δεν έχουμε κάποιο ραντεβού να μιλήσουμε», ανέφερε από την πλευρά τουο Μάρκος Σεφέρης χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.