Τάσος Χαλκιάς: «Ήμασταν στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα...» - Η αποκάλυψη για την σύζυγo του Τάσου Κωστή

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Eurovision...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 27/3, ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της συζύγου του Τάσου Κωστή, αλλά και για την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, έφυγε από την ζωή η σύζυγός του, Μαριάννα, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 22/3.

Τι δήλωσε ο Τάσος Χαλκιά για τον θάνατο της συζύγου του Κωστή

«Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει» είπε ο ηθοποιός σχετικά με τον θάνατου της συζύγου του Τάσου Κωστή.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Eurovision ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια μάνα χαροκαμένη πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος!» ανέφερε ο ηθοποιός,

Η τοποθέτηση του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μίλησε για την οικογένεια του, την υποκριτική, τους ρόλους που έχει υποδυθεί αλλά και για τα παιδιά του.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την απόψή του για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο αρκετοί επώνυμοι έχουν τοποθετηθεί (δείτε εδώ τι είπε ο Λάκης Γαβαλάς).

«Η μητέρα μου δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της. Είχαμε περισσότερη μητριαρχία τότε. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία η ρεβάνς των ανδρών ήταν σκληρή και ίσως παραμένει ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, και δεν μπορούσε να μην είναι, όταν δούλευε 16 ώρες την ημέρα. Υπήρχαν ξεσπάσματα αγριότητας αλλά δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου και ας έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου».

«Ήταν ταλαντούχα και τα δύο τα παιδιά μου. Δεν μπορεί να είσαι ερωτευμένος μονίμως μέσα σε μια σχέση. Ο ερωτάς περνάει κάπου αλλού, στο ενδιαφέρον, την αγάπη, την εκτίμηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς.

Σε σχέση με το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια απάντησε: «Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς, το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση».

«Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους και δεν το εννοώ ποιοτικά, αλλά στην παρακμή του καλλιτεχνικού τους οργανισμού. Όταν ένας σπουδαίος ηθοποιός, δεν θέλω να αναφερθώ σε όνομα, έχει παίξει στην Επίδαυρο και παίζει στο Δελφινάριο, δεν το λέω υποτιμητικά αλλά γιατί παίζει εκεί; Για να βιοποριστεί και να πεθάνει στο σανίδι; Σανίδι με σανίδι έχει ρωγμές, δεν είναι το ίδιο. Δεν με αφορά να πεθάνω πάνω στο σανίδι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.