Ανδρέας Γεωργίου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι του στον γάμο με την Σιμώνη Χριστοδούλου

Το επιβεβαίωσε ο ένας εκ των δύο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ανδρέας Γεωργίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, καθώς είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πριν από μερικούς μήνες έκανε πρόταση γάμου στην καλή του (δείτε εδώ το τεράστιο μονόπετρο) και οι ετοιμασίες για το μυστήριο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Από τη στιγμή που το γεγονός αυτό έγινε γνωστό, έχουν δημοσιοποιηθεί διάφορα στοιχεία σχετικά με την τελετή, την ημερομηνία, την τοποθεσία και τους καλεσμένους, ωστόσο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, επιβεβαιώθηκαν κάποιες πληροφορίες, ενώ το πρόσωπο που θα τους παντρέψει παραχώρησε και κάποιες δηλώσεις.

Αυτοί είναι οι κουμπάροι του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι συνεργάτες του γαμπρού, Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου, μάλιστα, επικοινώνησε με τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο σειρά του, Η γη της ελιάς, και ο ίδιος, απάντησε: «Δεν έχω να κάνω δήλωση, γιατί ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Κι άμα είναι ψέμα; Τι δήλωση να κάνω; Άρα δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω! Ο ίδιος να βγει και να μιλήσει και μετά να μας αφήσει και εμάς να μιλάμε. Ναι, είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι ο κουμπάρος. Δεν είναι πιθανότητα, είναι απαίτηση».

Δείτε επίσης: Με αυτή τη διάσημη τραγουδίστρια είχε σχέση ο Ανδρέας Γεωργίου - Είχε ξεχαστεί