Δανάη Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Για να είναι καλά θα χρειαστεί...»

«Περιμένουμε να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Για να είναι καλά θα χρειαστεί...»

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, την Δανάη Μπάρκα, μετά το τέλος του Πάμε Δανάη, και η δημοσιογράφος που βρισκόταν επίσης εκεί, θέλησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις για δύο συγκεκριμένα θέματα.

Το ένα αφορά την τηλεοπτική της παρουσία και όσα ακούγονται σχετικά με την αποχώρησή της από το MEGA, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την κατάσταση της υγείας του. Ο ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εδώ και περίπου μία εβδομάδα παραμένει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου).

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Περνάω υπέροχα στην εκπομπή, ελπίζω κι εσείς. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την επόμενη σεζόν. Δεν αφορά και κανέναν ή δεν χρειάζεται να αφορά κανέναν. Όλα πάνε μια χαρά. Όταν έρθει η σωστή στιγμή, θα τα μάθετε από το κανάλι. Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων ανθρώπων… Ο κόσμος ξέρει! Όλα καλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια (δείτε εδώ το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το θέμα αυτό).

Και έπειτα η ίδια δήλωσε: «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Για να είναι καλά θα χρειαστεί χρόνος. Είμαστε όλοι στο πλευρό του. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα χρειαστεί να αλλάξει κάτι στη ζωή του, θα τα μάθουμε όλα μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τα πει και ο ίδιος φαντάζομαι. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί πότε θα βγει, ακολουθούμε τις οδηγίες τους. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να είναι καλά... Θα είναι».