Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Δεν θα κάτσω σε μια σχέση 20χρόνια για να μεγαλώσει το παιδί! Μου ράγισε την καρδιά με το που μου είπε ότι...»

Η σπάνια εξομολόγηση για την πρώην σύντροφό του, Σάρα Κόνορ, και τον γιο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Βασιλόπουλος (δεξιά)
Instagram / Χρήστος Βασιλόπουλος (δεξιά)

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου. Σε αυτή, δηλαδή, απάντησε για την απόφασή του να φύγει στην Αμερική και να ξεκινήσει από το μηδέν μία νέα καριέρα στην υποκριτική εκεί, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ηθοποιός στην Ελλάδα.

Μίλησε, επίσης, για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Σάρα Κόνορ, με την οποία μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους, παρόλο που πια δεν είναι μαζί, ενώ προχώρησε και σε λεπτομέρειες για την σχέση του με τον μικρό Απόλλωνα.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα για να πάω στην Αμερική, δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήξερα κανέναν, δεν είχα κανέναν γνωστό, δεν είχα επαγγελματική πορεία στην Αμερική και έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Βίωσα πάρα πολλές απορρίψεις. Νομίζω ότι δε μου έριξε το ηθικό μου, γιατί είχα σημάδια ότι πρέπει, θέλω και μπορώ να μείνω στην Αμερική.

Δεν είχα φοβερά αρνητικά σχόλια από συναδέλφους, παρά μόνο για θέματα σχετικά με την ασφάλεια, το που πάω, τι θα κάνω εκεί, γιατί αφήνω το σίγουρο. Πιο πολύ από δημοσιογράφους δέχτηκα αρνητικά σχόλια, έλεγαν ότι πήγα στο Λος Άντζελες να κάνω τον κομπάρσο και ότι δούλευα στα μπαρ. Στην αρχή στεναχωριόμουν, αλλά μετά το ξεπέρασα. Ο καθένας κάτι τι δουλειά του και έχει να πει κάτι.

Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασίες. Έχω περάσει δύσκολα με συναδέλφους. Δεν έφυγα ποτέ. Με έχουν διώξει, όχι λόγω συμπεριφοράς, αλλά γιατί δεν έκανα υποκριτικά. Με είχαν προσλάβει πριν 22 - 24 χρόνια σε ένα σίριαλ, κάναμε το πρώτο επεισόδιο, το μόνταραν και τελικά αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσα και έπρεπε να γίνει αντικατάσταση. Με έδιωξαν, δε με πλήρωσαν ποτέ, και μάλιστα ο παραγωγός μου είπε να μην τολμήσω να κάνω καταγγελία για να πάρω τα λεφτά γιατί δε θα ξαναβρώ ποτέ δουλειά στην τηλεόραση», είπε αρχικά για την καριέρα του.

Για τον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Σάρα Κόνερ, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε, «Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Εμείς περάσαμε καλά και κάποια στιγμή είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή σκέψη για πολλά πράγματα, για τη ζωή, την οικογένεια, την καριέρα, τα χρήματα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κάτσω σε μια σχέση 20χρόνια για να μεγαλώσει το παιδί. Όχι, μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου χωρίς να είμαι σε αυτή τη σχέση, όντας μπαμπάς, δίνοντας όλη μου την ενέργεια. Νομίζω ότι τα πάμε πολύ καλά αυτή τη στιγμή με την πρώην σύντροφό μου. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, γιατί ο κοινός μας παρονομαστής είναι ο Απόλλωνας».

Δείτε επίσης: Ήταν παντρεμένοι για 1 μόνο χρόνο - Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Βασιλόπουλου

Τέλος, για τη σχέση με τον γιο του, Απόλλωνα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε, «Έχω τις άμυνές μου με τον γιο μου ώρες ώρες, αλλά τις περισσότερες φορές είμαι απόλυτα παραδομένος σε αυτόν… Είχα πάντα την ανάγκη να γίνω πατέρας και να έχω μια οικογένεια, οπότε αυτό επιβεβαιώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο Απόλλωνας. Όταν με άφησαν στο αεροδρόμιο με τη μητέρα του, ήθελε να μπει στο αεροπλάνο μαζί μου. Αυτό, λοιπόν, μου ράγισε την καρδιά με το που μου το είπε και έπρεπε να πάω να του πω κάτι να τον συνεφέρω, γιατί έγινε έξαλλος που δεν μπήκε μαζί μου στο αεροπλάνο…»

Δείτε επίσης: «Θέλω να γίνω για εκείνον ο πατέρας που ποτέ δεν είχα» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου