Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απαγόρευση του δεκάχρονου παιδιού του - Η ιδιαίτερη συζήτηση που έκανε πατέρας και γιος

Έβαλε όρια στον παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε πριν από δέκα χρόνια πολύ συνειδητά την απόφαση να γίνει πατέρας μεγαλώνοντας με πολύ αγάπη και τρυφερότητα τον γιο του. Ο παρουσιαστής μιλάει συχνά για εκείνον, ωστόσο τον προφυλάσσει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο σε ότι αφορά το κομμάτι της συνεννόησης, καθώς την Τετάρτη 27/3 ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε στο Πρωίαν σε είδον μια συζήτηση που έκανε με το παιδί του.

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τα όσα είπε η καλεσμένη, Έλενα Τοπαλίδου για τη δική της σχέση με το παιδί της, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σεργουλόπουλος εξηγώντας, πως ο πρόσφατα ο δικός του γιος έβαλε τα όρια του αναφορικά με ένα προσωπικό του ζήτημα.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες;» - ''Παρανάλωμα'' ο παρουσιαστής με τα σχόλια για τον γιο και την προσωπική του ζωή

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για συζήτηση με τον γιο του

«Εμένα ο γιος μου προχθές μου είπε χθες μην το δεις αυτό, είναι προσωπικό. Είναι πρώτη φορά που άκουσα τη λέξη αυτή ''προσωπικό'' από το στόμα του και λέω ώπα, εδώ δηλώνει κάτι. Οπότε είναι ασφαλές έτσι, αλλά είναι προσωπικό. Δηλαδή σεβασμός, γιατί σου λέει μέχρι εδώ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η άβολη ερώτηση που του έκανε

«Γίνεται μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα και χαίρομαι για αυτό. Μετά από 10 χρόνια που γεννήθηκε ο γιος μου, φτάνει πια η στιγμή που βλέπω να γίνεται μία συζήτηση ανοιχτή για μένα, για τις οικογένειές μας, ανθρώπους που είναι σαν εμένα, που έχουμε παιδιά, που τα μεγαλώνουμε και που τόσο καιρό βρισκόμασταν στη σιωπή και στην αφάνεια. Αυτή τη στιγμή αυτό το βήμα, που έχει γίνει είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Εγώ πήρα τα πράγματα στη ζωή όπως ήταν, έκανα αυτό που ήθελα. Θα ήθελα να είχα μία έγγαμη σχέση και να αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θα το δουν οι επόμενες γενιές ανθρώπων, δουλεύουμε κυρίως για τα παιδιά μας.

Πολλοί με ρωτάνε τι εξηγείς στο παιδί σου, τι καταλαβαίνει. Ξέρει τα πάντα, κατανοεί τα πάντα! Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: ''Γιατί δεν είμαστε ίσοι;''. Αυτό δεν είναι εύκολο να του το εξηγήσω, το γιατί δεν είμαστε ίσοι. Οι άνθρωποι γεννιούνται χωρίς ρατσισμό.

Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που λένε ότι παιδιά από ομοφυλόφιλους γονείς θα γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλα. Δεν έχει καμία επιστημονική βάση, ούτε κάποια εμπειρία. Κάθονται και μιλάνε άνθρωποι για εμάς χωρίς να υπάρχει λόγος, εκφέρουν γνώμη για μία οικογένειά, που δε γνωρίζουν, δεν μας γνωρίζουν.

Κανείς γονιός σαν εμένα δεν έχει δεχτεί άβολες ερωτήσεις. Κανείς δεν έχει το θάρρος να με αντιμετωπίσει κατάματα, να μου πει εσύ δεν θα πρέπει να έχεις παιδί. Πες το μου στα μούτρα να το καταλάβω», είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις 16/1/24 στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ