Χριστίνα Μπόμπα: Με πολύ φαρδύ τζιν παντελόνι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση χωρίς τις δίδυμες κόρες της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πάει πολύς καιρός από τότε που είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μιας και οι τελευταίοι μήνες της ζωής της είχαν πολλές αλλαγές και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικοί - ειδικά με την μετακόμιση στο νέο σπίτι της οικογένειάς της.

Ο φακός του Youweekly.gr την εντόπισε λοιπόν να περπατάει μόνη της στο κέντρο της Αθήνας. Με γυαλιά ηλίου και denim outfit περιφερόταν η Χριστίνα Μπόμπα σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στο κέντρο της Αθήνας

Το χρώμα των μαλλιών της φαίνεται να επέστρεψε σε πιο σκούρους τόνους, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε τολμήσει να τα ανοίξει. Σε κάθε περίπτωση, η Μπόμπα τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της - για μία ακόμη φορά (δείτε εδώ πόσα κιλά ζυγίζει).

Χριστίνα Μπόμπα - βόλτα
Χριστίνα Μπόμπα - Εμφάνιση - Αθήνα

Η διατροφή της

Μπροστά στην ευτυχία που βιώνει με τις δίδυμες κόρες της, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν προσέχει, και χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μέρα τρώει ένα πλούσιο πρωινό, ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά (χωρίς ζάχαρη), ξηρούς καρπούς, ταχίνι, μέλι και φρούτα, το οποίο συνοδεύει με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στην υπόλοιπη μέρα.

Κουβαλάει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες, καθώς και φαγητό από το σπίτι, που συνήθως θα είναι κάποια καλή πρωτεΐνη, όπως το ψάρι ή το κοτόπουλο, με λαχανικά. Έχει περιορίσει σημαντικά το κόκκινο κρέας και τα λαδερά, τα οποία ωστόσο τιμάει μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα έχει κόψει τη ζάχαρη και τα γλυκά γενικότερα, τρώγοντας πολύ αραιά και πού, μόνο μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι.

Αγαπημένη γυμναστική το... τρέξιμο

Συν τοις άλλοις, η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη γυμναστική, είναι άλλωστε και ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει έναν συνδυασμό ασκήσεων, όπως το κολύμπι, το pole dancing, και η yoga.

Βέβαια έχει δηλώσει με χιούμορ πως η αγαπημένη άσκησή της είναι το... τρέξιμο με δύο παιδιά στο σπίτι, καθώς δεν την αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Κάτι βέβαια που γεμίζει την καθημερινότητά με όμορφες στιγμές!