Χριστίνα Μπόμπα: Η «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης τρία χρόνια αργότερα και το πραγματικό της βάρος σήμερα

Πώς επανέρχεται σε φόρμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/chrismpo
Instagram/chrismpo

Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει για τα καλά, αφού έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ευτυχία που βιώνει με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο πρόσφατα μετακόμισαν στο ανακαινισμένο τους σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο ίδιο διάστημα ωστόσο, ακόμα παλεύει να χάσει τα κιλά που απέκτησε στην εγκυμοσύνη της, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από Q&A στο Instagram. «Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτοντας το πραγματικό της βάρος.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμήθηκαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η διατροφή με την οποία η Χριστίνα Μπόμπα παλεύει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μπροστά στην ευτυχία που βιώνει με τις δίδυμες κόρες της, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν προσέχει, και χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μέρα τρώει ένα πλούσιο πρωινό, ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά (χωρίς ζάχαρη), ξηρούς καρπούς, ταχίνι, μέλι και φρούτα, το οποίο συνοδεύει με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στην υπόλοιπη μέρα.

Κουβαλάει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες, καθώς και φαγητό από το σπίτι, που συνήθως θα είναι κάποια καλή πρωτεΐνη, όπως το ψάρι ή το κοτόπουλο, με λαχανικά. Έχει περιορίσει σημαντικά το κόκκινο κρέας και τα λαδερά, τα οποία ωστόσο τιμάει μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα έχει κόψει τη ζάχαρη και τα γλυκά γενικότερα, τρώγοντας πολύ αραιά και πού, μόνο μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι.

Αγαπημένη γυμναστική το... τρέξιμο

Συν τοις άλλοις, η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη γυμναστική, είναι άλλωστε και ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει έναν συνδυασμό ασκήσεων, όπως το κολύμπι, το pole dancing, και η yoga.

Βέβαια έχει δηλώσει με χιούμορ πως η αγαπημένη άσκησή της είναι το... τρέξιμο με δύο παιδιά στο σπίτι, καθώς δεν την αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Κάτι βέβαια που γεμίζει την καθημερινότητά με όμορφες στιγμές!