Κατερίνα Στικούδη: ''Λιώνει'' για εκείνον - Νέα τρυφερή φωτογραφία με τον δεύτερο γιο της

Τον είχε μέσα στην αγκαλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου ένα μήνα η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τον πρωτότοκο Βύρωνα κα πλέον η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Πολύ σύντομα μετά τον τοκετό η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια επέστρεψε στις περισσότερες υποχρεώσεις της, ωστόσο δε χάνει την κάθε ευκαιρία και επιστρέφει πίσω στο σπίτι και στο μωράκι της.

Μέσα από μια νέα ανάρτηση που έκανε στο instagram η Κατερίνα Στικούδ την Τετάρτη 27/3 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με εκείνη και το νέο μέλος, που είχε στην αγκαλιά της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος!» - Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη με τον δεύτερο γιο της

«Στην Orchestra.gr βρήκα ακριβώς αυτα που χρειαζόμουν για το δεύτερο μωράκι μου. Ενα καταπληκτικό, μαξιλάρι θηλασμού που με ξεκουράζει και ένα λειτουργικό λίκνο Kalinoo που με εξυπηρετεί αφάνταστα.Σας αφήνω τα links στα stories για να τα δείτε αναλυτικά!», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Στικούδη και του Σερίφη μετά τον τοκετό

Η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο το Σάββατο 17/2/24 από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια, που έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της μιλώντας με τον Βαγγέλη Σερίφη στην κάμερα του Γειά Σου.

«Ήταν μπορώ να πω μια πολύ ωραία εμπειρία μαζί με τον γυναικολόγο μου είναι η δεύτερη φορά, που συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Με φρόντισαν όλοι από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα. Ήταν ομολογώ η διαδικασία πιο εύκολη, όλα έγιναν πιο γρήγορα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πολύ χαρούμενη.

Δεν το πίστευα ότι το μωρό βγήκε τόσο γρήγορα. Κοίταξα τον Βαγγέλη με απορία. Σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, μια σπρωξιά, με έναν πόνο που λένε», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης ανέφερε: «Όλα θα πάνε καλά, να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείο, ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Ήμουν μέσα στη γέννα».