Δώρα Χρυσικού: «Του είπα, φοράω περούκα, έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες» - Δάκρυα συγκίνησης στο Στούντιο 4 με την εξομολόγηση για τον καρκίνο

«Τα έκανα όλα μαζί γυρίσματα και θεραπείες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δώρα Χρυσικού: «Του είπα, φοράω περούκα, έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες» - Δάκρυα συγκίνησης στο Στούντιο 4 με την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 27/3 στην εκπομπή Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή, την καριέρα της και την πολύ δυναμική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγκλονιστική ήταν μάλιστα η συγκυρία που η ηθοποιός έλαβε τη διάγνωση της, έκανε συγκεκριμένη επέμβαση και μπήκε σε διαδικασία χημειοθεραπειών. Συγκεκριμένα, ήταν λίγες εβδομάδες αφότου ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς.

Με συγκίνηση αναφέρεται πάντα η Δώρα Χρυσικού στη μάχη της και μάλιστα έφερε δάκρυα στα μάτια της και στης Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξιστορώντας ένα άβολο περιστατικό, που έζησε με δημοσιογράφο την περίοδο της ασθένειάς της (δείτε εδώ ποιος ήταν ο μεγαλύτερος της φόβος).

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Δούλευα στη Γη της ελιάς μόλις είχα ξεκινήσει τα γυρίσματα. Τα έκανα όλα μαζί γυρίσματα και θεραπείες. Κάναμε θυμάμαι το πάρτι για τη σειρά και τότε ήμουν φαλακρή, με ψεύτικες βλεφαρίδες, με την περούκα. Ένας άνθρωπος που με έβλεπε καταλάβαινε, πως αυτή δεν είναι η εικόνα ενός ανθρώπου, που είναι απόλυτα υγιής.

Κάποια στιγμή με πλησιάζει ένας δημοσιογράφος και με κοιτάει περίεργα και μου λέει: ''Βρε Δώρα να σε ρωτήσω κάτι, τα μαλλάκια σου είναι κάπως''. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος, που προσπαθεί με νοιάξιμο ή πραγματική απορία να εκμαιεύσει μία πληροφορία, αλλά πάει να βγάλει κουτσομπολιό. Τότε θυμάμαι ότι ένιωσα τόσο άβολα και είπα πως τώρα θα κάνω καθρεφτάκι και την ντροπή αυτή και το άβολο θα στα επιστρέψω.

Ήμουν λοιπόν με ένα ποτήρι κρασί και ήταν και άλλοι άνθρωποι μπροστά, τον πλησιάζω και του λέω: ''Ναι, τα μαλλιά μου είναι περίεργα, δεν είναι δικά μου. Φοράω περούκα γιατί έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες''. Τον βλέπεις ότι παθαίνει κλακάζ και μου ζητάει συγγνώμη και τότε είπα πως δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανένα να με κάνει να νιώσω τόσο άβολα και άσχημα, τέτοιο στίγμα επειδή αρρώστησα. Είπα ότι αυτό πάντα θα το επιστρέφω. Τότε κατάλαβα, ότι δε θα έπρεπε να ντρέπομαι», είπε η Δώρα Χρυσικού.