Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Ο Γιώργος θέλει και τρίτο, αλλά...» - Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή της

Η επιθυμία του Γιώργου Παπαδόπουλου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Ο Γιώργος θέλει και τρίτο, αλλά...» - Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 28/3. Οι δυο τους δεν είναι μόνο ζευγάρι στην ζωή αλλά και στο Just the 2 of Us, όπου τους απολαμβάνουμε φέτος.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και με αφορμή τη συμμετοχή τους στο show μίλησαν για τους λόγους που είπαν μαζί αυτό το μεγάλο "ναι" ενώ μετέφεραν και το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια

Οι δηλώσεις της Γαλάτειας Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Αυτή την φορά, ωστόσο στις δηλώσεις της, η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλει να κάνουν και τρίτο παιδί, αλλά εκείνη το αποφεύγει. «Ο Γιώργος θέλει τρίτο παιδί. Αλλά ο Γιώργος το γεννάει; Ο Γιώργος είναι εννιά μήνες έγκυος και κάνει εμετούς; Αν έρθει, με χαρά αλλά προς το παρόν το αποφεύγω λίγο» ανέφερε.

Η αποκάλυψη της Γαλάτειας Βασιλειάδη για την Άντζελα Δημητρίου

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που έχει με την Άντζελα Δημητρίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τρώνε μαζί, την βλέπει σαν μητέρα της, ενώ η Λαίδη τής εμπιστεύεται ακόμα και την εγγονή της στη μητέρα της, όταν δεν μπορεί κάποιος άλλος να την προσέξει.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δήλωσε συγκεκριμένα στην Super Κατερίνα: «Με την Άντζελα είμαστε οικογενειακοί φίλοι, την αγαπώ, την έχω σαν μαμά μου. Τρώμε μαζί σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες, έχουμε δεθεί πολύ. Την εκτιμώ, είναι ένας άνθρωπος που έρχεται σπίτι και παίρνει χαρά και ζωή το σπίτι μου, ασχολείται πολύ με τα παιδιά μου. Είναι οικογένεια και θα είναι και θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί είναι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος».

«Η μαμά μου πρόσεχε την κόρη της Όλγας, όσο έλειπαν στην Αμερική. Είναι το καλύτερο άτομο για να προσέχει τα παιδιά, μεγάλωσε δύο και η Άντζελα την εμπιστεύτηκε. Με συγκινεί αυτό, γιατί προφανώς είδε τι άνθρωπος είναι η μαμά μου και την αγαπώ γι' αυτό, την ευχαριστώ που έδωσε ένα κομμάτι της στη μαμά μου», είπε μεταξύ άλλων στη συνέχεια η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη κατέληξε την τοποθέτησή της: «Πέρασε πολλά αλλά είναι αντράκι η Άντζελα, δεν τη φοβάμαι. Οι οικογένειες πρέπει να είναι ενωμένες. Η κόρη της είναι αίμα της και ας ρίξουμε νερό στο κρασί μας».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Ήμουν σε όλο αυτό όταν η Όλγα ήταν έγκυος και μας έλεγε η Άντζελα να βάλουμε φαγητό να πάει στην κόρη της. Η Άντζελα αγαπάει πάρα πολύ την κόρη της και η Όλγα τη μαμά της. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τις δω αγκαλιασμένες και πάλι».