Βασίλης Μπισμπίκης: Άλλος άνθρωπος μετά την διπλή επέμβαση στην καρδιά - Η διατροφή που ακολουθεί με την Δέσποινα Βανδή

Ποιες κακές συνήθειες έκοψε

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Θεαματική και εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη, μετά από την περιπέτεια της υγείας του. Ο ηθοποιός αμέσως μετά την επιστροφή του, από το ταξίδι στην Ρώμη όπου είχε πάει για να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης με την Δέσποινα Βανδή, πράγματι άφησε με το στόμα ανοιχτό, όλους όσους τον αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο, βλέποντας μπροστά τους έναν άλλον άνθρωπο (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες).

Αδυνατισμένος, γοητευτικός και πολύ πιο φιλικός με τους δημοσιογράφους, χαμογελαστός και πιο επικοινωνιακός από ποτέ, ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν ήρθε αντιμέτωπος με τις κάμερες κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και όλοι αμέσως διέκριναν όχι μόνον τις αλλαγές στην εμφάνισή του αλλά και στην συμπεριφορά του.

Έχουν περάσει σχεδόν 23 μέρες, αμέσως μετά την σοβαρή επέμβαση που έκανε εκείνος στην καρδιά σε ιδιωτικό νοσοκομείο και από την οποία βγήκε νικητής.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Μαρτίου, όταν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που ανησύχησε περισσότερο για την κατάστασή του και σχεδόν με το ζόρι τον πήγε με το αυτοκίνητό της σε νοσοκομείο των Βορείων Προαστείων. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έκαναν έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στεντ. Τρεις μέρες μετά την πρώτη επέμβαση ακολούθησε και δεύτερη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης λίγες μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή όπου έγραφε “σε αγαπώ”. Ήταν το δικό του δημόσιο ευχαριστώ στην γυναίκα της ζωής του που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ζωή του ηθοποιού

Οι εμφανείς αλλαγές όχι μόνο στην ζωή, αλλά και στον τρόπο της διατροφής του Βασίλη Μπισμπίκη, οφείλονται σαφέστατα στις υποδείξεις που του έκαναν οι θεράποντες γιατροί του, για το τι έπρεπε να κάνει στη συνέχεια μετά από τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει πολύς καιρός, παρόλα αυτά ο ηθοποιός έχει γίνει ένας άλλος άνθρωπος.

Έχει κόψει το ποτό και το κάπνισμα, έχει περιορίσει στο ελάχιστο το ξενύχτι και φυσικά έχει ξεκινήσει υγιεινή διατροφή και άσκηση. Τέρμα τα τηγανητά και τα βαριά φαγητά, που έτρωγε παλαιότερα, καθότι μερακλής και καλοφαγάς που του άρεσε το καλό φαγητό και η παρέα...

Στη νέα του αυτή ζωή σημαντικό ρόλο έχει παίξει φυσικά και η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή που τον παρακολουθεί στενά και του μαγειρεύει υγιεινά στον ατμό, προσέχοντάς τον ώστε να μην κάνει καμία ατασθαλία. Στο μεταξύ επειδή και εκείνη είναι λάτρης της άσκησης (και της φαίνεται με την σιλουέττα που έχει), έκανε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πείσει και τον καλό της, να κάνουν περιπάτους στην φύση κάθε πρωί προκειμένου εκείνος να κινείται. Το αποτέλεσμα; Περισσότερο από εντυπωσιακό θα έλεγε κανείς καθώς εκείνος και κιλά έχει χάσει και έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε ποτέ. “Ο έρωτας κινεί και βουνά”... Έτσι δεν λέει μια παροιμία; Να λοιπόν που ταιριάζει απόλυτα στον full in love Βασίλη Μπισμπίκη που δίπλα στην γυναίκα της ζωής του βρήκε την υγειά του...