Μαίρη Χρονοπούλου - Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατό της: «Το νυχτικό που φορούσε δεν βρέθηκε ποτέ»

Μάρτυρας-κλειδί εμφανίζεται στην υπόθεση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει πλέον τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, αφού όσο περνούν οι μήνες τόσο εντείνονται οι υποψίες ότι ο μοιραίος τραυματισμός της δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιο χέρι την έσπρωξε στις σκάλες του σπιτιού της εκείνη τη νύχτα. Οι ανακρίσεις συνεχίζονται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της.

Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ήταν ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχάλης, που από την πρώτη στιγμή μίλησε για εγκληματική ενέργεια. «Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και δυστυχώς τώρα αρχίζει να πέφτει φως, μετά από εισαγγελική παρέμβαση», είπε αρχικά ο κ. Χατζημιχάλης.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια γιατί δεν βρέθηκαν κοσμήματα, ούτε χρήματα, ενώ περίεργο είναι ότι η απογραφή που έγινε, εκτίμησε ότι η κινητή της περιουσία έχει αξία μόνο 4.565€, ενώ είχε στην κατοχή της πίνακες και βιβλία, που σίγουρα είχαν μεγαλύτερη αξία», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, στηρίζοντας το σκεπτικό του.

Δείτε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της - Ερευνούν αν την δολοφόνησαν

Το στοιχείο που υποδηλώνει εγκληματική ενέργεια στον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Ένα μεγάλο ερώτημα στην υπόθεση είναι το νυχτικό που φορούσε η αείμνηστη ηθοποιός εκείνη τη νύχτα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ακόμα δεν έχει βρεθεί, με τον κ. Χατζημιχάλη να το επιβεβαιώνει.

«Αυτό το νυχτικό δεν βρέθηκε ποτέ, αναφέρθηκε ότι ήταν αιματοβαμμένο, αλλά δεν βρέθηκε ούτε καν το νοσοκομειακό όχημα που μετέφερε τη Μαίρη στον Ευαγγελισμό για να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν σχετικά με τον τρόπο που τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στον θάνατο. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες του τραυματισμού, αν την έσπρωξαν, αν τη χτύπησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Για να συμπληρώσει: «Η Μαίρη πήγαινε προσεκτικά στο σπίτι, γιατί είχε κινητικά προβλήματα. Πώς έπεσε με τέτοια δύναμη και έσπασε το κεφάλι της; Δεν έχει δώσει κανένας απαντήσεις σε αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα. Εξετάζονται μάρτυρες, τώρα εμφανίστηκε κάποιος που έχει να καταθέσει νέα στοιχεία».

Όπως ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της εμφάνισής του στην εκπομπή του MEGA, ο κ. Χατζημιχάλης έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να στέρησε τη ζωή στην Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά δεν ανέφερε λεπτομέρειες στον αέρα.