Κώστας Πηλαδάκης: «Η ιδιοκτησία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μηνύσεις...» - Η απάντηση για το εκκλησάκι στην Μύκονο

«Ο ναός είναι κατασκευασμένος νόμιμα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για το εκκλησάκι του Αντώνη Ρέμου το οποίο θάφτηκε κάτω από τόνους χώματος, μίλησε o Κώστας Πηλαδάκης στην εκπομπή Το Πρωινό, την Πέμπτη 28/3. Υπενθυμίζουμε ότι από χθες, έχει προκαλέσει σάλο η είδηση, ότι μπαζώθηκε το εκκλησάκι, το οποίο άνηκε σε βίλα την Μύκονο.

Μάλιστα ο Δήμαρχος και τον Αντιδήμαρχος του νησιού πήραν θέση ώστε να μάθουν τι έχει συμβεί και τι ισχύει. Πάνω στο αποτρόπαιο θέαμα "έπεσε" ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού (δείτε εδώ τι είπε).

Τι είπε ο Κώστας Πηλαδάκης για το εκκλησάκι που θάφτηκε κάτω από το χώμα

«Η έκταση των 12 στρεμμάτων στον Φωκό της Μυκόνου που περιλαμβάνει εκτός από το εκκλησάκι και δύο πολυτελής οικίες, ανήκει στην εταιρεία των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη. Διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη της εταιρίας.

Ο ναός είναι κατασκευασμένος νόμιμα το 2015 σε ιδιωτικό χώρο χωρίς να έχει καμία σχέση ή εμπλοκή Εκκλησία, αφού δεν υπάγεται καθ' οιονδήποτε τρόπο στην Μητρόπολη. Η ιδιοκτησία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στον χώρο του ακινήτου» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Νάζου για το εκκλησάκι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Μέσα από ρεπορτάζ του T-live και τον Πέτρο Νάζο από το Mykonos Livetv μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της εκκλησίας κάτω από χώμα, καθώς ειπώθηκε ότι το αγόρασαν Άραβες ή πως το μπάζωσαν Μουσουλμάνοι.

«Όταν βγήκε η είδηση ήμουν πολύ προσεκτικός, γιατί πολλά γράφονται. Εγώ δεν ήθελα να κατηγορήσω τον Ρέμο που ξέρω πόσο πιστός είναι. Από εκεί και πέρα είχαν γραφτεί ότι το πήραν Άραβες, ότι το κάλυψαν Μουσουλμάνοι. Δεν συνέβη τίποτα από τα δύο. Είναι προς πώληση η βίλα. Θεωρούμε όλοι ότι είναι θέμα πολεοδομίας και ότι το εκκλησάκι δεν είναι στα χαρτιά, γιατί δικαιούμαστε πολύ λίγα τετραγωνικά σύμφωνα με τον νόμο. Πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει», είπε ο Πέτρος Νάζος.