Στην ΓΑΔΑ ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου για τις συνθήκες του θανάτου της

Ξεκίνησε η προκαταρτική εξέταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην ΓΑΔΑ ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου για τις συνθήκες του θανάτου της

Στην ΓΑΔΑ βρέθηκε σήμερα 28/3 ο Νίκος Σταγόπουλος, με αφορμή το νέο κύκλο καταθέσεων για τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου έπειτα από εισαγγελική παραγγελία με την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης. Χθες είχαμε την κατάθεση του Χάρη Παπαδόπουλου, ενώ σήμερα κατέθεσε ο πρώην σύντροφός τη

Δέχτηκε μια κλήση για να πάει, ενώ δεν αποκλείει να υπάρξει μια έκπληξη, μια ανατροπή στα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού.

Οι δηλώσεις του Σταγόπουλου για την Μαίρη Χρονοπούλου

«Προ ημερών με πήραν τηλέφωνο και με κάλεσαν σήμερα να παρουσιαστώ σαν μάρτυρας. Από όσο ξέρω όλοι οι φίλοι της θα έρθουν κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Όλα είναι πιθανά. Από την αρχή ήταν ομιχλώδης το τοπίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σταγόπουλος.

«Το νυχτικό που φορούσε δεν βρέθηκε ποτέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ήταν ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχάλης, που από την πρώτη στιγμή μίλησε για εγκληματική ενέργεια. «Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και δυστυχώς τώρα αρχίζει να πέφτει φως, μετά από εισαγγελική παρέμβαση», είπε αρχικά ο κ. Χατζημιχάλης.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια γιατί δεν βρέθηκαν κοσμήματα, ούτε χρήματα, ενώ περίεργο είναι ότι η απογραφή που έγινε, εκτίμησε ότι η κινητή της περιουσία έχει αξία μόνο 4.565€, ενώ είχε στην κατοχή της πίνακες και βιβλία, που σίγουρα είχαν μεγαλύτερη αξία», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, στηρίζοντας το σκεπτικό του.

Ένα μεγάλο ερώτημα στην υπόθεση είναι το νυχτικό που φορούσε η αείμνηστη ηθοποιός εκείνη τη νύχτα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ακόμα δεν έχει βρεθεί, με τον κ. Χατζημιχάλη να το επιβεβαιώνει.

«Αυτό το νυχτικό δεν βρέθηκε ποτέ, αναφέρθηκε ότι ήταν αιματοβαμμένο, αλλά δεν βρέθηκε ούτε καν το νοσοκομειακό όχημα που μετέφερε τη Μαίρη στον Ευαγγελισμό για να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν σχετικά με τον τρόπο που τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στον θάνατο. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες του τραυματισμού, αν την έσπρωξαν, αν τη χτύπησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Για να συμπληρώσει: «Η Μαίρη πήγαινε προσεκτικά στο σπίτι, γιατί είχε κινητικά προβλήματα. Πώς έπεσε με τέτοια δύναμη και έσπασε το κεφάλι της; Δεν έχει δώσει κανένας απαντήσεις σε αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα. Εξετάζονται μάρτυρες, τώρα εμφανίστηκε κάποιος που έχει να καταθέσει νέα στοιχεία».

Όπως ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της εμφάνισής του στην εκπομπή του MEGA, ο κ. Χατζημιχάλης έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να στέρησε τη ζωή στην Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά δεν ανέφερε λεπτομέρειες στον αέρα.