Ελένη Μενεγάκη: Κλειστό το σπίτι της παρουσιάστριας - «Μου λέγανε τα παιδιά μου "μαμά τι γίνεται;"»

«Θα τελειώσει σε τέσσερις μέρες;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Κλειστό το σπίτι της παρουσιάστριας - «Μου λέγανε τα παιδιά μου

Κλειστό είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη καθώς τόσο εκείνη όσο και την οικογένεια της, τους ενοχλεί η Αφρικανική σκόνη που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην ατμόσφαιρα της Αθήνας, όπως αποκάλυψε η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 28/3, μέσα από την εκπομπή της.

Κλειστό το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ τώρα θα σου πω για εμάς, πρακτικά στο σπίτι μας. Αν είναι τέσσερις μέρες να μην ανοίξουμε ούτε παράθυρα και να είμαστε όλοι χάλια... Θα τελειώσει σε τέσσερις μέρες; Γιατί δεν μπορεί να μείνει και στο σπίτι κλειστό τόσες μέρες. Εμείς γι΄αυτό σήμερα κάναμε τελευταία στιγμή αλλαγή στο ιατρικό μας θέμα. Μας απασχολεί», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της - Τι απαιτεί η παρουσιάστρια και το Mega αρνείται να συμφωνήσει

«Τι να σου πω βρε παιδί μου. Εγώ νιώθω να με γρατζουνάει ο λαιμός μου. Και το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά μου χθες. Δηλαδή μου λέγανε "μαμά τι γίνεται;", λέω "δεν ξέρω"» είπε στην συνέχεια.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον πεθερό της

Η Ελένη Μεναγάκη, μπορεί να μιλά πολύ συχνά για τα παιδιά της και γενικά στην οικογένειά της, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες έκανε και μια σπάνια αναφορά στον πεθερό της, τον πατέρα του Μάκη Παντζόπουλου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, την ώρα της μαγειρικής ανέφερε ότι ο Μάκης Παντζόπουλος της έφερε στο σπίτι καλαμάρια, όμως η ίδια δεν μπορούσε να τα μαγειρέψει και έτσι προτεινε να τα πάνε στον παθερό της, ο οποίος ξέρει, και τα κάνει νόστιμα.

«Ας πούμε μου έφερε προχθές ο Μάκης αυτά τα πολύ ωραία καλαμάρια. Μου λέει να τα ψήσουμε. Εγώ του λέω δεν μπορώ να το πετύχω αυτό εκτός αν είμαι ψήστης. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν το ΄χω. Δεν τα δίνεις του λέω στον μπαμπά σου που τα κάνει υπέροχα να τα ψήσει εκεί ανάβει και τα καρβουνάκια να πάμε εκεί να τα φάμε; Είναι πολύ απλό, εγώ δεν το έχω του λέω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.