Ρέμπελ Γουίλσον: «Έχασα την παρθενιά μου στα 35, δεν πρέπει να νιώθετε πίεση»

Η Αυστραλή ηθοποιός σε προσωπικές αποκαλύψεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/rebelwilson
Instagram/rebelwilson

Με εξομολογητική διάθεση εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η 44χρονη ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον -και υπάρχει λόγος. Σύντομα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, σε βιβλίο με τίτλο «Rebel Rising», όπου μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, και ευαίσθητες πληροφορίες.

Θέλοντας να στείλει ένα θετικό μήνυμα σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, που αργούν να ζήσουν την πρώτη τους φορά, και αγχώνονται γι' αυτό, η Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε πως έχασε την παρθενιά της στα 35 της.

Μέσα από το βιβλίο της, η Αυστραλή ηθοποιός απευθύνεται σε όσους νιώθουν την καταπίεση ότι πρέπει να βιαστούν, λόγω των στερεοτύπων σχετικά με την ηλικία, στην οποία ένας άνθρωπος «πρέπει» να κάνει για πρώτη φορά έρωτα.

Δείτε επίσης: Σου τον έκλεψε η φίλη σου; Δες πώς θα τον κερδίσεις πίσω

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι».

«Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα". Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε μετέπειτα, ότι: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση», ανέφερε στη συνέχεια.

Η Ρέμπελ Γουίλσον για τη συνεργασία με τον Σάσα Μπάρον Κόεν

Στο ίδιο βιβλίο η ηθοποιός θα αναφερθεί και σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Grimsby», Σάσα Μπάρον Κόεν και ο οποίος όπως υποστηρίζει η Γουίλσον την πίεζε να γυρίσουν ερωτικές σκηνές.

Στα απομνημονεύματά της, εκ των οποίων απόσπασμα κυκλοφόρησε στην Page Six, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή. Έπρεπε να προσποιηθώ ότι κάνω σεξ με αυτόν τον άντρα. Έπρεπε ακόμα και να τον φιλήσω επανειλημμένα».

«Αυτή η αποτυχία στο box office ήταν κάρμα», κατέληξε η Ρέμπελ Γουίλσον για την εν λόγω δυσάρεστη εμπειρία, με την πρόθεση να παροτρύνει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για στιγμές που έχουν νιώσει άβολα.