Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν μετάνιωσα που τον είπα "κότα", εκείνος ξεπέρασε τα όρια»

«Πήγαν κάμερες και κρυβόταν, είμαι εδώ όποτε θέλει...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Μάρκο Σεφερλή, με τον τραγουδιστή να απαντάει ενοχλημένος για το απόσπασμα όπου τον σατίριζε για τη συμμετοχή του στο Survivor. Όπως διευκρίνισε, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι, ο ηθοποιός ξεπέρασε τα όρια όταν αναφέρθηκε στον γιο του, ενώ και ο μικρός Νικόλας του τόνισε πως δεν του άρεσαν όσα ειπώθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως όταν ο Τριαντάφυλλος πήγε να δει την παράσταση, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να μην παίζει το επίμαχο σκετς.

Δείτε επίσης: Άγριο ξέσπασμα από τον Τριαντάφυλλο κατά του Μάρκου Σεφερλή: «Δεν είναι ωραίο φίλε να βάζεις στο στόμα σου οικογένειες...»

«Είμαι πολύ fan του, και όπου μου έλεγε, έτρεχα. Δεν ήταν ωραίο αυτό το να βάζεις το παιδί να λέει: “Μπαμπά μη γυρίσεις, αλλάξαμε διεύθυνση, σχολείο και επίθετο”. Είναι για κάποια πράγματα που η σάτιρα έχει ένα όριο και κάποιοι προσπαθούν ίσως να κάνουν και κάποιες κακίες τους. Εννοείται ότι ανησύχησα μήπως ο γιος μου άκουγε σχόλια. Θα πούνε οι συμμαθητές στο παιδί άλλαξες επίθετο; Άλλαξες επίθετο ρε φίλε; Το πιο ιερό πράγμα για ένα γονιό και πατέρα; Όποιοι έχουν παιδιά, το ξέρουν αυτό, δεν χρειάζεται να το πω. Όλα τα κάνουμε για το παιδί μας» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Η αντίδραση του γιου του Τριαντάφυλλου στη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή

«Είπα στον γιο μου ότι είναι σάτιρα και μου είπε πως δεν είναι ωραίο αυτό που είπε ο κ. Μάρκος. Το δικαιολόγησα και μου είπε ότι εγώ δεν αλλάζω επίθετο για κανένα λόγο. Ξέρω ότι πήγαν να μιλήσουν στον Μάρκο Σεφερλή με κάμερες και κρυβόταν. Εγώ, όμως, είμαι εδώ και όποτε θέλει μπορούμε να πάμε και σε ανοιχτή εκπομπή και να τα πούμε και στον κόσμο. Δεν μετάνιωσα που τον είπα "κότα", ξεπέρασε τα όρια με αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.