Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τα δάκρυα μετά το τέλος στο «Σόι Σου» και ο ζηλιάρης σύντροφος

«Ήταν ένας μεγάλος αποχαιρετισμός, έκλεινε ένας κύκλος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τα δάκρυα μετά το τέλος στο «Σόι Σου» και ο ζηλιάρης σύντροφος

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην πορεία της στην υποκριτική, με έναν μεγάλο σταθμό να βρίσκεται φυσικά στην επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Το Σόι Σου». Παράλληλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, όπου αποκάλυψε ότι έχει συναντήσει ζηλιάρη σύντροφο.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ανέφερε πως στο φινάλε των γυρισμάτων της σειράς «Το Σόι Σου» δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Έκλαιγα γιατί έκλεινε ένας ολόκληρος κύκλος, στην αρχή δεν το περίμενα. Έλεγα όλα είναι μια χαρά, σίγα που θα κλάψω... Ευτυχώς που έγραφε ότι κλαίω στο σενάριο. Στη δουλειά μας δεν είναι εύκολο. Εμείς αλλάζουμε ανά έξι μήνες, άντε να σου τύχει ένα θεατρικό για δύο χρόνια, μια παράσταση ή ένα σίριαλ», είπε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου και συνέχισε: «Αλλά στο Σόι Σου ήταν μεγάλος ο αποχαιρετισμός και τα πάω χάλια μαζί τους, δεν μου αρέσουν καθόλου. Είναι ένα τέλος και στεναχωριέμαι, το πενθείς νομίζω».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από...» - Η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την τοξική σχέση της

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε για τα red flags σε μία σχέση και για τον σύντροφο που τα είχε πάνω του.

«Δεν χωρίζω εύκολα, το παλεύω. Δεν υπάρχουν κανόνες, πρέπει να αναγνωρίζεις από την αρχή τα σημάδια και να εκπαιδευτείς κατά κάποιον τρόπο. Τα red flags είναι η αγένεια, το να είναι επεμβατικός ο άλλος, το να ζηλεύει, το να μην σου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος. Δεν το εκδήλωνε πολύ, μου το έδειχνε μετά από λίγο καιρό, αλλά ήταν λίγο παράξενη φάση. Είναι πολύ τοξικό. Αυτό μπορεί να γίνει και με φίλο. Μπορεί να αισθανθείς ζήλια από πολλούς αγαπημένους σου ανθρώπους» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Και κατέληξε: «Το καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι λίγο αμήχανο αν δεν με ξέρει κάποιος, αλλά εγώ αγκαλιάζω πολύ τους φίλους μου, τους φιλάω και στέλνουμε μηνύματα συνέχεια. Μπορεί να μου στείλει κάποιος φίλος ή φίλη στις 2. Είναι παράξενο να ακούς ένα κινητό να χτυπά δίπλα σου. Οι φίλοι μου ξέρουν ότι είμαι εκεί».