Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο»

Το κρατούσε μέσα της και ήθελε να το πει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο»

Μία λαχταριστή μακαρονάδα έγινε αφορμή για έναν απολαυστικό διάλογο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Παπακώστα, με υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση. Ο σεφ της «Ελένης» παρουσίασε τα δικά του σπαγγέτι με σικελιάνικα κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας, με τους συνεργάτες της και την ίδια να μην κρύβουν τη χαρά τους που οι μυρωδιές πλημμύρισαν το στούντιο.

Αφότου ολοκληρώθηκε το πιάτο ήταν φυσικά και η ώρα της δοκιμής με την Ελένη Μενεγάκη να ολοκληρώνει την ενότητα της μαγειρικής καλώντας τα μέλη του πάνελ να φάνε, καθώς είναι αλήθεια πως μία μακαρονάδα αξίζει πολύ περισσότερο όταν είναι αχνιστή. Εκεί ο Γιώργος Παπακώστας της έκανε το κομπλιμέντο ότι είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου, χαριτολογώντας, και η παρουσιάστρια πήρε την πάσα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της - Τι απαιτεί η παρουσιάστρια και το Mega αρνείται να συμφωνήσει

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του σεφ της

Λένε πως μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες... Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με το πείραγμα του Γιώργου Παπακώστα, αλλά έβαλε και τη δική της εσάνς σε αυτά που είπε: «Καλά, είμαι το καλύτερο, αλλά είμαι και το δυσκολότερο. Αυτά! Για να μη λέμε μόνο τις γλύκες μας, να λέμε τις αλήθειες μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το σχόλιο έρχεται μετά από δηλώσεις πολλών συνεργατών της μέσα στα χρόνια ότι από τη μία η Ελένη Μενεγάκη δίνεται απλόχερα στις συνεργασίες της, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και από τους ανθρώπους δίπλα της να δίνουν κι εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 9o λεπτό και μετά: