Ελεονώρα Μελέτη: «Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για τη 2η εκπομπή της στο Mega

Τι θα συμβεί με το Μεγάλο κανάλι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για τη 2η εκπομπή της στο Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα να κάνει αποκαλύψεις - για πρώτη φορά - σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όλο αυτό το διάστημα μετά την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Μελέτη, βλέπουμε να έχουν ειπωθεί και να έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με το αν η παρουσιάστρια μένει ή φεύγει από το Μεγάλο Κανάλι. Να τονίσουμε εδώ, πως το συμβόλαιό της με τον σταθμό είναι 1+1.

Μέσα λοιπον από όσα εξήγησε δημόσια η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί, πως πολλά από όσα λέγονται για εκείνη είναι αβάσιμα. Μάλιστα η ίδια έχει κάνει συζήτσεις με το Μega - έχοντας αφήσει και στο τραπέζι την παρουσίαση βραδινής εκπομπής.

Οι αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Mega

«Δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Το ξέρετε και εσείς ότι είναι νωρίς ακόμα. Κάθε χρόνο ξεκινούν μετά το Πάσχα συνήθως. Από τον Σεπτέμβρη έχουμε ένα πλάνο με το οποίο πάμε μέχρι το Πάσχα. Δεν θα σας πω για τη δική μου πρόθεση αλλά για την επιθυμία μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα, τα οποία με στενοχωρούν μερικές φορές.

Εγώ είμαι πάρα καλά, περνώ πάρα πολύ καλά, γνωρίζω τους ανθρώπους - επικοινωνώ μαζί τους, επομένως αυτό έχω να πω και να δηλώσω. Τώρα από εκεί και έπειτα, αν με ρωτάτε ποια είναι η πρόθεσή μου για του χρόνου; Να κάνουμε οτιδήποτε θέλει το κανάλι με μεράκι και με κέφι.

Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου, δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε να μπει. Είναι γνωστό. Υπάρχει περιεχόμενο Α και περιεχόμενο Β. Είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου κατά τη διάρκεια της σχέσης μου με το Mega. Τώρα το αν θα ενεργοποιηθεί και το πότε, αυτό είναι κάτι που δεν το αποφασίζω εγώ. Το βράδυ χωρίς ταμπέλες είναι κάτι που ούτως ή άλλως αγαπώ πάρα πολύ - πριν από δέκα χρόνια είχα μπει στο βράδυ με το Hashtag και το βάζω πάντα στις συμφωνίες. Υπάρχει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.