Γιώργος Λιάγκας: Δε μοιάζει με σπίτι εργένη - Η μίνιμαλ μεζονέτα του με αναπαυτικούς καναπέδες και μεγάλη εσωτερική σκάλα στα Νότια Προάστια

Εκεί περνάει χρόνο με τους γιους του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gliagas - Instagram
gliagas - Instagram

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι λάτρης της θάλασσας, επομένως δε θα μπορούσε να έμενε σε καμία άλλη περιοχή της Αθήνας εκτός από τα Νότια Προάστια. Το θαλάσσιο στοιχείο είναι σε απόσταση αναπνοής από την μοντέρνα μονοκατοικία του.

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να είναι κατά βάση εργένης, αφού δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σοβαρή σχέση ή συγκατοίκηση μετά το διαζύγιό του, σε κάθε περίπτωση όμως διατηρεί ένα ολοκληρωμένο σπίτι για να περνάει εκεί χρόνο με τα δύο παιδιά του.

Από παλιότερες αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα στο instagram βλέπουμε σημεία από το εσωτερικό της μοντέρνας μεζονέτας που διατηρεί. Τα ήπια χρώματα σε γήινους τόνους επιρατούν καθώς ο παρουσιαστής έχει επιλέξει στους περισσότερους χώρους μίνιμαλ διακόσμηση (δείτε εδώ το σπίτι της Σκοδρά).

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Γιώργου Λιάγκα

σπίτι  Γιώργου Λιάγκα

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Σπίτι Λιάγκα φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Η σπάνια αναφορά στη μητέρα του και στα παιδικά του χρόνια

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου 2-3 χρόνια. Για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες για ποιο λόγο κλπ. Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω αν κλείνει.

Όταν λοιπόν μια μάνα η ένας πατέρας αλλά κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ χωρίζεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρεί μια αποτυχία και το σκέφτεσαι πολλές φορές μέχρι να πάρεις την απόφαση. Όταν αυτό δε αλλάζει εσύ φέρεις ένα βάρος που φέρω ακόμα, που πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό - που ήταν ήταν ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός με τη Φαίη - ως ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως εμένα πιθανόν ένας γονιός που μπορεί εμένα να έφυγε βίαια από τη ζωή.

Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Το ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Το θεωρώ αυτονόητο και η υπερβολή μπορεί να έχει κάνει με τα δικά μου βιώματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Aυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά". Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα...όλα καλά», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου την Ουρανία. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας και χαίρομαι πάρα πολύ. Ήδη βλέπω τι αξιακούς κώδικες έχουν τα παιδιά μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 29/2/24.