Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Η απόφαση των γιατρών

Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα! Στο πλευρό του η σύζυγός του και η ανήλικη κόρη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου 30/3. Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και άμεσα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί του τοποθέτησαν Στεντ και βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα Παρασκευή 29/3 λοιπόν, η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Κύριε Χασαπόπουλε να σας πω ότι είναι κρίμα τα νέα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά πρόβαλλε στην συνέχεια και η εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα δεν αισθάνθηκε καλά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Η οικογένεια του βρίσκεται δίπλα του. Αναμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν για να γνωρίσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του», ανέφερε η δημοσιογράφος, Ιωάννα Ζουμπούρογλου.

«Στις πρόβες ήταν εκεί. Ήρθα περίπου στις 4μιση, 5 παρά. Δεν είχε την ίδια διάθεση η τουλάχιστον ήταν δική μου κρίση αυτή. Δεν είχε διάθεση, κουρασμένος, ενδεχομένως προβληματισμένος. Για αυτό σας λέω ήταν δική μου κρίση», πρόσθεσε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Ο άνθρωπος κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Ευτυχώς αυτά τα πρώτα σημάδια θα έπιασαν υπόψιν τους οι άνθρωποι που ήταν εκεί. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ευτυχώς δεν προσπέρασαν τα συμπτώματα», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη την στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US.

Να σημειώσουμε πως στις 2 η ώρα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν από την καταστολή για να δουν πως θα ανταποκριθεί.