Το ιατρικό ανακοινωθέν του Γεννηματά για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς από χθες Πέμπτη 28/3. Το νοσοκομείο μάλιστα, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του τραγουδιστή.

Ο ίδιος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US και οι συνεργάτες του κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ του τοποθέτησαν στεντ.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε τι είπε η σύζυγος του που δεν έχει φύγει από το πλευρό του!

Τι ακριβώς συνέβη στην πρόβα

Για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα στις πρόβες μίλησε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο στυλίστας του μουσικού show Κώστας Ζήσης.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη την στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US.