Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα "σπάει" τη σιωπή τη για την υγεία του: «Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν...»

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τίποτα!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Γεννηματά νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας από χθες Πέμπτη 28/3. Ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και ανακοπή κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου 30/3.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του κάθε ώρα και λεπτό. Μάλιστα, η Κατερίνα μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Παρασκευή 29/3.

Τι είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του

«Καλημέρα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μας είπαν έχει γερό οργανισμό αλλά ακόμα περιμένουμε. Θα τον ξυπνήσουν, αυτό έχουν πει και σε εμένα. Είναι καθησυχαστικοί. Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχε μια αδιαθεσία. Έτρεξα. Πήγα στο νοσοκομείο κατευθείαν. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τίποτα! Πριν ένα μήνα είχε κάνει εξετάσεις. Ο Δημήτρης γυμνάζεται, κάνει καλή ζωή. Ποτέ κανείς δεν ξέρει. Λιγότερο άγχος και πίεση. Δεν σχολιάζουμε κανέναν... θεωρώ αυτά μας επηρεάζουν όλους μας. Ευτυχώς που ήταν μαζί με κόσμο. Αν ήμασταν μόνοι μας δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Είμαι στο νοσοκομείο. Έχω και τους γονείς που μας βοηθάνε αλλά όλα καλά. Το να κλαίμε όλη την ώρα δεν βοηθάει κάπου», είπε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε ποια είναι η απόφαση των γιατρών για τον Δημήτρη Κόκοτα!

Τι ακριβώς συνέβη στην πρόβα

Για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα στις πρόβες μίλησε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο στυλίστας του μουσικού show Κώστας Ζήσης.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη την στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US.