Θρήνος για γνωστή ηθοποιός από τα "Ατίθασα νιάτα" - Πέθανε από υπερπυρηνική παράλυση

Έφυγε στα 76 της χρόνια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θρήνος για γνωστή ηθοποιός από τα

Έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της, στο Jupiter της Φλόριντα, σύμφωνα με την East Hampton Star, η 76χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Λικ, την οποία οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τα "Ατίθασα νιάτα".

Έφυγε από την ζωή η Τζένιφερ Λικ

Η ηθοποιός επτά χρόνια πριν από τον θάνατό της είχε διαγνωστει με προϊούσα υπερπυρηνική παράλυση, μία σπάνια νευρολογική ασθένεια.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός καθώς πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή ακόμη μια γνωστή ελληνίδα ηθοποιός (δείτε εδώ).

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Λικ γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1947 στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις, όπως το Χέρτφορντσάιρ της Αγγλίας, η Νέα Σκωτία στον Καναδά, η Ιερουσαλήμ και το Τορόντο. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Καναδά σε ηλικία 17 ετών, αφού εμφανίστηκε στην καναδική τηλεοπτική σειρά Wojeck υπό τον Mike Nichols.

Στη συνέχεια μπήκε στο καστ του Graduate του Nichols, αλλά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην παραγωγή λόγω δυσκολιών στη μετανάστευση. Μετακόμισε αργότερα στο Λος Άντζελες και μέσα σε λίγους μήνες, επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει την κόρη της Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Yours, Mine and Ours» του 1968. Σε εκείνο το σετ, συνάντησε τον πρώτο της σύζυγο, Tιμ Μάθισον.