Χαλασμός στο Super Κατερίνα: "Σφάχτηκαν" Τατσόπουλος & Καραγιάννης - «Σκάσε! Aναξιοπρεπές να μιλάω με έναν μικροαπατεώνα!»

Επικράτησε πανικός στο πλατό της εκπομπής του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Super Κατερίνα:

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Super Κατερίνα, όταν βγήκε ζωντανά ο Ανδρέας Καραγιάννης και πάνω στην συζήτηση του με τον Πέτρο Τατσόπουλο τσακώθηκαν πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν και η Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Αφορμή για να "ανάψουν" τα αίματα, στάθηκε η δίκη του δημοσιογράφου και ιδρυτή της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκου, μετά από αγωγή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων καθώς στο βιβλίο του "Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός" αναφέρει πως δεν πρόκειται για θαύμα, αλλά η αφή γίνεται με τη βοήθεια ανθρώπινου χεριού.

Ο τσακωμός Τατσόπουλου - Καραγιάννη στο Super Κατερίνα

«Δεν ασχολούμαι άλλο με τον κύριο Καραγιάννη. Ήδη μου είναι επώδυνο να συζητώ να βγαίνω κάθε φορά με αυτόν τον απατεώνα και να αντιπαρατίθεμαι. Με δίνεις κάθε μέρα στα σκυλιά σου να με φάνε. Όποιος μπει στην ιστοσελίδα σου, που είναι μια χωματερή απάτης, κάθε μέρα ανεβάζεις 20 θαύματα! Την επόμενη φορά κυρία Καινούργιου να μου φέρεται έναν μεγαλοαπατεώνα όχι έναν μικροαπατεώνα. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να μιλάω με έναν μικροαπατεώνα!», είπε μεταξύ άλλων εκνευρισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Οι φωνές ήταν πολλές, με τον έναν να μιλάει πάνω στον άλλο και η Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί χωρίς αποτελέσματα να ηρεμήσει την κατάσταση ώστε να γίνει μια πολιτισμένη συζήτηση.

«Σκάσε! Δεν τον διακόπτω και με διακόπτει!», είπε ο δημοσιογράφος στην προσπάθεια του να μιλήσει.

Δείτε επίσης: Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου του, όταν «μπούκαρε» ο Ανδρέας Καραγιάννης - «Δεν είναι για πάνελ, είναι θέμα για τον Εισαγγελέα»