"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση της Πάτρας: «Να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η...»

«Αποφάσεις βγάζει η ελληνική δικαιοσύνη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Το δικό του μήνυμα, θέλησε να στείλει το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, με αφρομή την υπόθεση της Πάτρας και την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ώρες, η μητέρα από την Πάτρα κρίθηκε ένοχη για την κατηγορία σε βάρος της 9χρονης κόρης της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, το οποίο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11/4/2021. Στην συνέχεια, τις πρώτες δηλώσεις τις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση της Πάτρας

«Καλώς ή κακώς όλοι βρίζουν τον Κούγια, και όλοι στον Κούγια πάνε στις δύσκολες υποθέσεις… Είναι κορυφαίος ποινικολόγος. Δε σκότωσε ο Κούγιας κανέναν, η Πισπιρίγκου αποφάσισε το δικαστήριο ότι σκότωσε τα παιδιά της…»

«Τέλος, και δεν το λέω για τον Κούγια, να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η τηλεόραση. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Αποφάσεις βγάζει η ελληνική δικαιοσύνη. Και εδώ μιλάμε για μια ομόφωνη απόφαση. Δηλαδή, οι τρεις δικαστές με νομική επάρκεια και οι τρεις λαϊκοί που έχουν το συναισθηματικό κομμάτι, ομόφωνα αποφάσισαν ότι με ερωτικά κίνητρα, σκότωσε το παιδί της και 10 μήνες νωρίτερα είχε προσπαθήσει να το δολοφονήσει, αφήνοντάς το τετραπληγικό» είπε ο παρουσιαστής.

Ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε ομοφώνως στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι διέπραξε τόσο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσο και αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας.