Ελένη Μενεγάκη: Ο σοβαρός λόγος που έριξε νωρίτερα διαφημίσεις στο MEGA - «Θα την παρακαλέσω να...»

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ο σοβαρός λόγος που έριξε νωρίτερα διαφημίσεις στο MEGA - «Θα την παρακαλέσω να...»

Διαφημίσεις νωρίτερα από το προγραμματισμένο έριξε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο MEGA, σήμερα Παρασκευή 29/3. Η παρουσιάστρια ασχολήθηκε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που προέκυψε και ασχολούνται οι εκπομπές.

Ο λόγος για την υπόθεση της Πάτρας, όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, ενώ η απόφαση ήταν ισόβια κάθειρξη.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Για να μην διακόψω αμέσως μετά την Άννα Κανδύλη, η οποία έχει πολλή δουλειά σήμερα στα δικαστήρια, θα ρίξω τώρα τις διαφημίσεις μου και θα την παρακαλέσω να είναι κοντά μας. Θέλουμε πάρα πολύ να ακούσουμε τι έγινε με τις αντιδράσεις της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, του Μάνου Δασκαλάκη, και γενικότερα πώς αντέδρασε ο κόσμος εκεί και φυσικά να μας πει και ποια είναι η συνέχεια αυτής της ιστορίας. Διαφημίσεις και επιστρέφουμε με την Άννα Κανδύλη», είπε η Ελένη Μενεγάκη κοιτώντας την κάμερα.

Τι είπε ο Αλέξης Κούγια για την κατάληξη της δίκης

Όπως αναφέρει το protothema.gr με την απόφασή του το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση που είχε κάνει στο ακροατήριο στις 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας της έδρας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, ζητώντας την ενοχή της κατηγορούμενης μητέρας και για τα δυο αυτά κακουργήματα.

«Μην αναμενόμενη απόφαση. Επιμένω για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από συναδέλφους για την πρόεδρο. Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του αμέσως μετά την απόφαση, ενώ ανακοίνωσε πως θα κάνουν έφεση.

Να σημειώσουμε πως παρών στην δίκη είναι η ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών.

Δείτε επίσης: «Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις» - Άγριο επεισόδιο στη δίκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη