Παντρεύεται πολύ γνωστός τραγουδιστής - Κουμπάροι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί, μία μικρή κόρη, την οποία λατρεύει και είναι πλέον είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του.

Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη. Ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, την πατρότητα, και την σχέση του με την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πόσα χρόνια διαφορά έχουν ηλικιακά, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Λεγάκη για την κουμπαριά με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, κουμπάροι του θα γίνουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με το οποίο έχουν τις καλύτερες σχέσεις και θέλουν να τους έχουν δίπλα τους σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τον δικό τους γάμο και τις δυσκολίες που πέρασαν).

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας μαθαίνω κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Στις αρχές, στους πρώτους μήνες ήμουν λίγο "δικό μου είναι;". Έχω τρελαθεί! Με τη σύντροφό μου έχουμε 8 χρόνια διαφορά», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης για την οικογένειά του και έπειτα δήλωσε:

«Έχουμε συζητήσει με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου να γίνουμε κουμπάροι και να μας παντρέψουν, είναι ιδανικοί».

Στέλιος Λεγάκης κουμπάροι Κελεκίδου Κουρκούλης

Το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Να θυμίσουμε, πως ο καλλιτέχνης είναι μαζί σχεδόν ενάμισι χρόνο με την καλή του, Ειριάννα Συρίγου και είναι τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού βαφτίσουν πρώτα την κόρη τους.

Μέσα λοιπόν, από τις δηλώσεις του Στέλιου Λεγάκη έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα μυστήρια, που ετοιμάζει με την σύντροφό του, αλλά και για το όνομα, που θα δώσουν στην κόρη τους.

Δείτε επίσης: Την κοίμιζε με κλαρίνα και εκείνη το απολάμβανε - Το τρυφερό βίντεο με την 1 μηνών κόρη του Λεγάκη (Βίντεο)

«Θα κάνουμε πρώτα την βάφτιση και μετά θα παντρευτούμε. Το όνομα είναι Μιχαέλια, είναι δικό μας δημιούργημα. Είναι Μιχαέλα - Αέλια», είπε ο Στέλιος Λεγάκης.