Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία και την ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του - Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

«Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Αλέξης Γεωργούλης πήρε την απόφαση να μείνει αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από την καταγγελία που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του, ωστόσο μετά από πολλούς μήνες, θέλησε να επιστρέψει στη δράση και αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη.

Αυτή θα προβληθεί το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, καθώς ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει σε ένα οικείο του πρόσωπο, τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις (δείτε εδώ τι έκαναν την Καθαρά Δευτέρα μαζί), και η παρουσιάστρια αποκάλυψε διάφορα για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, αλλά και την κατάστασή του.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη

«Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκε η δεύτερη υποψηφιότητά του για τις εκλογές, μας ανακοινώνει το κόμμα, γιατί συνεχίζει να ασχολείται με αυτό, μιλάει για όλο αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο στη ζωή του. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που μπορούν να χωρέσουν... Μας λέει πως ξεπερνάει τις δυσκολίες...», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης τη διέκοψε και ρώτησε: «Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω πώς είναι;», με εκείνη να του απαντά:

«Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να απαντήσω για έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά και ποιο είναι το όριο, γιατί εγώ σε αυτά τα θέματα είμαι λίγο φοβιτσιάρα - φοβισμένη. Μου έδωσε την εικόνα ενός ανθρώπου που από τις δυσκολίες του αναγεννάται, δεν φοβάται και είναι εκεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε έρχεται στη ζωή. Έχει πολλά να πει και να δώσει μηνύματα».

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Με σκυφτό κεφάλι και σφιγμένα τα χέρια του - Η διακριτική εμφάνιση στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη